- Reaksiyon puanı
- 65,199
- Puanı
- 1,059
Türkiye, Almanya, Fransa ve Gürcistan ortak yapımı bir projeden sözediyoruz önyargılı olmamak lazım.Öyle ama oyuncuların değil senaryonun önemi çok fazla![]()
Türkiye, Almanya, Fransa ve Gürcistan ortak yapımı bir projeden sözediyoruz önyargılı olmamak lazım.Öyle ama oyuncuların değil senaryonun önemi çok fazla![]()
Senaryo çok önemliTürkiye, Almanya, Fransa ve Gürcistan ortak yapımı bir projeden sözediyoruz önyargılı olmamak lazım.![]()
İşte bu projenin senaryosu daha önemli onu vurgulamaya çalışıyorum,film Batum’da motor diyecek. Çekimler Batum’un yanı sıra Borçka, Şavşat ve Hopa’da yapılacak.Senaryo çok önemli
Tüm başrolleri topla beğenilmeyince tutmuyor![]()
Umarım güzel olurİşte bu projenin senaryosu daha önemli onu vurgulamaya çalışıyorum,film Batum’da motor diyecek. Çekimler Batum’un yanı sıra Borçka, Şavşat ve Hopa’da yapılacak.
Tubamın filmi olurda kaçırırmıyım,mutlaka haber veririz.Umarım güzel olur
Tavsiyelere göre izleyeceğim
İzlersen bildir banada yorum önemli![]()
Kadroda cok iyi isimler var, büyük cogunlugu da sevdigim oyuncular.
Yönetmen Özkan Alper'in yönetmenligini üstlendigi filmleri simdiye kadar duymasam da cogu zaman ödül almis filmler olmus.
Filmin ismini begendim. Bekliyoruz Tuba'mizi.![]()
Tuba film haberini aldık çok sevindik Rüzgarın Hatıraları filmi hayırlı uğurlu olsun hepiniz için.![]()
Kadro güzelmişmiş özellikle Ebru Özkan iyi ama fos çıkabilir iş.Bakalım neler oalcak.
![]()
Oha hem Tubam hem Ebrum var giderim![]()
Kadro TUBA BÜYÜKÜSTÜN dışında sevdiğim isim yok :-D
Fos çıkacak iş![]()
buyuk ihtimalle Tubanin rolu bu filmde az yoksa ismi ilk basta yazilirdi
Tuba olsun gerisi teferruat
Gesendet von meinem GT-I9300
Başaırlı olur umarım Tuba.![]()
Karı-koca aynı filmde oynayacaklar demek kiKadro fena sayılmaz, başarılar..
Ne oldu acaba?filmin montreal film festivaline katılacağı söyleniyordu çekilmişler
Rüzgarın Hatıraları @MOTWfilm 2 sa.2 saat önce
Filmimizi Montreal Film Festivali ile olan teknik anlaşmazlıklardan ötürü festivalden geri çekme kararı aldık. Saygılarımızla. Nar Film
@Çiğdem- @Aserat
Dream konusunu açmıştır ama engellii olduğumuz için bu konuyu bulabildim![]()