Tuba Büyüküstün'den Yeni Sinema Filmi

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059
Son olarak Yüreğine Sor filminde başrol oynayan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün yeni bir sinema filmiyle beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor.Yönetmen Özcan Alper'in Rüzgarın Hatıraları filminde rol alacak.​

Tuba Büyüküstün'e filmde Onur Saylak,Sofya Khandamirova, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Murat Daltaban ve Menderes Samancılar eşlik edecek.​

Nar Film ve Most Prodüksiyon'un yapımcılığını üstleneceği,Filmin çekimleri 25 Haziran’da Batum’da başlayacak.Sonbaharda bitecek olan filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor.

Kadroda cok iyi isimler var, büyük cogunlugu da sevdigim oyuncular.

Yönetmen Özkan Alper'in yönetmenligini üstlendigi filmleri simdiye kadar duymasam da cogu zaman ödül almis filmler olmus.

Filmin ismini begendim. Bekliyoruz Tuba'mizi.

Tuba film haberini aldık çok sevindik Rüzgarın Hatıraları filmi hayırlı uğurlu olsun hepiniz için.

Kadro güzelmişmiş özellikle Ebru Özkan iyi ama fos çıkabilir iş.
Bakalım neler oalcak.

Oha hem Tubam hem Ebrum var giderim

Kadro TUBA BÜYÜKÜSTÜN dışında sevdiğim isim yok :-D
Fos çıkacak iş

buyuk ihtimalle Tubanin rolu bu filmde az yoksa ismi ilk basta yazilirdi

Kötü isimler demedim fakat sinemayı kaldıracak güçte değiller

İki ismide çok seviyorum ve başarılılar
Tuba'yı sevmiyorum de anlarımda 40 yıllık sinema sanatçısı Menderes Samancılar için sinemayı kaldıracak güçte değil deme.

Tuba'yı sevmiyorum de anlarımda 40 yıllık sinema sanatçısı Menderes Samancılar için sinemayı kaldıracak güçte değil deme.
Kayıp dizisinde güzel rol yaptı ama benim yıldız tipim değil

Ebru Özkan'da Hanımın Çiftliği dizisinde müthiş bir performans sergiledi ama star tipi yok

Başaırlı olur umarım Tuba.

Karı-koca aynı filmde oynayacaklar demek ki
Kadro fena sayılmaz, başarılar..

Kayıp dizisinde güzel rol yaptı ama benim yıldız tipim değil

Ebru Özkan'da Hanımın Çiftliği dizisinde müthiş bir performans sergiledi ama star tipi yok
Filmin Starı Tuba Büyüküstün olacak,bu oyuncular yan karakter oyuncları bunlara Mustafa Uğurlu'yu da katabiliriz.