İkiz çocukları olduğunuda öğrenmişsindir?
Geçen gün Onur Saylak 3. Kez Baba Oluyor! haberi dolaşıyordu, bakmamıştım ona.
İkiz çocukları olduğunuda öğrenmişsindir?
İkinci kez olmasın? İkizler ile ilkkez olmuştuGeçen gün Onur Saylak 3. Kez Baba Oluyor! haberi dolaşıyordu, bakmamıştım ona.İnceleseydim 1 - 2 gün daha erken öğrenirdim.
İkinci kez olmasın? İkizler ile ilkkez olmuştuTürkçe burada beni zorluyor
Kraliçem kendine bul hemen bir sevgili.
Aaa suçludan birini buldum @alperuz
Güzel kadınlara aşık olmak da mı suç be.Aaa suçludan birini buldum @alperuzDiğeride @kerem di onuda buluruz @sokak sanati@serhatt @Forumdash
Biz @xemrexxx le tubanın kız fan ordusunu yıkıp geçmiştik @kerem le hemen tövbe edin size neler yaparız nelerGüzel kadınlara aşık olmak da mı suç be.
Siz kimsiniz ayol paçozlarBiz @xemrexxx le tubanın kız fan ordusunu yıkıp geçmiştik @kerem le hemen tövbe edin size neler yaparız neler@serhatt @Forumdash @sokak sanati
Al cevabım.Biz @xemrexxx le tubanın kız fan ordusunu yıkıp geçmiştik @kerem le hemen tövbe edin size neler yaparız neler@serhatt @Forumdash @sokak sanati
Siz kimsiniz ayol paçozlar
YanındayımAl cevabım.
İşte beni zorluyor diye boşuna demedim ama bana mantıksız gelmekteÜçüncü yazıyordu.
Onur Saylak üçüncü kez baba oluyor
Onur Saylak’ın 3 yıldır aşk yaşadığı menajer Gözde Yılmaz hamile! Saylak’ın Tuba Büyüküstün’le evliliğinden olan ikiz kızları Toprak ve Maya’ya kardeş geliyor.www.hurriyet.com.tr
APTAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?