Tuğçe Kurşunoğlu "Kocamın Ailesi" Dizisinde!

İşte Pc'den izledikten sonra yorumla biz burdayız.:D
Onaylamana gerek yoktu Üşengeçliğin malumumuz bir sen birde @yatutarsa .:(
Günde 10 mesajdan fazla yazmıyor ikiside.:)

İşte Pc'den izledikten sonra yorumla biz burdayız.:D
Onaylamana gerek yoktu Üşengeçliğin malumumuz bir sen birde @yatutarsa .:(

Hicran'a ne oldu.(b) Bıraktın mı.
Yok bırakmadım da hafta sonları maç oluyor işte. Benim her güne bir dizim var.:)

İzlemicem diziyi beni pas geç bu diziden. :D Artık Günahkar'da buluşuruz. :A

@çiğdem- oklavayı kap gel.:bağır: Nasıl bırakıyorsun.:T

İzlemem çünkü Sevdalukta böyle biri oynamadı. :F Haberde yanlışlık var. :A

Ciddi misin.(b) Oyuncunun biyografisinde vardı sevdaluk'ta oynadığı. Bence sen bir daha izle Sevdaluk'u.:A

Günde 10 mesajdan fazla yazmıyor ikiside.:)

Yok bırakmadım da hafta sonları maç oluyor işte. Benim her güne bir dizim var.:)

Aynen.:( Ama @yatutarsa editör olduğundan beri yükseldi.:F

dizi için iyi transfer olmuş :X

Vadi'ye karşı bizi destekliyorsun dimi. Kocamın Ailesi Family'densin sende.:F

Kesinlikle .ok kaliteli.:D Yorum konusunada bekleriz.:D
Evet gerçekten çok kaliteli bir dizi . Dram ve komedi beraber çok iyi
@sokak sanati Tabii Diziye yeni başladım :) Bende PC 'den her akşam yatmadan izliyorum sıcacık bir aile dizisi :ok: tabii en önemlisi DRAM da var işin içinde
@sürgünüm Bende Selen Seyven için bakmıştım (Avupa avrupa dizisinde izlemiştim kendisini,bu dizide de rolü Avrupa Avrupa dizisine benziyor )

@sokak sanati Tabii Diziye yeni başladım :) Bende PC 'den her akşam yatmadan izliyorum sıcacık bir aile dizisi :ok: tabii en önemlisi DRAM da var işin içinde
@sürgünüm Bende Selen Seyven için bakmıştım (Avupa avrupa dizisinde izlemiştim kendisini,bu dizide de rolü Avrupa Avrupa dizisine benziyor )

Yorum konusuna etiketliyorum o zamanda seni. Yada sen izlediğinde yorumunu yaparsın.:Z

Aynen Avrupa Avrupa'yı bende izlemiştim. Bu diziyede tekrara düşmemek için bakmadım, dışarıdan bakınca ikisi birbirine çok benziyor.:)

Aynen Avrupa Avrupa'yı bende izlemiştim. Bu diziyede tekrara düşmemek için bakmadım, dışarıdan bakınca ikisi birbirine çok benziyor.:)
Ama Avrupa Avrupa çok iyiydi be 🙁 . Aynen baya bir benziyor belki bu yüzden dikkatimi çekti Selen 'in kocası burda da doktor yine eşinin ailesiyle anlaşamıyor aynı kaprisler.. Komedi yönünden de kaliteli ve DRAM da var . Hele bir babaane var beni öldürüyor:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy