Tuğçe Kurşunoğlu "Kocamın Ailesi" Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1411573863.jpg

FOX'un sevilen dizisi Kocamın Ailesi'nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Yönetmenliğini Şafak Bal'ın üstlendiği başrollerinde Selen Seyven, Gökhan Alkan, Yeşim Salkım, Şehsuvar Aktaş ve Yıldız Kültür gibi isimlerin yer aldığı Mia Yapım imzalı FOX'un komedi dizisi Kocamın Ailesi'ne, İşler Güçler, Her Şey Yolunda ve Sevdaluk dizilerinde rol alan Tuğçe Kurşunoğlu dahil oldu.

Kocamın Ailesi yeni bölümleriyle her Perşembe 19.45'te FOX'ta!

Kocamın Ailesi dizisine yeni başladım çok iyi bir dizi
Yeni oyuncu bakalım nasıl bir karakter olacak

Bu güne kadar dünya kadar dizi saydım hiçbirini izlememişsin, bu televizyon haberlerine merak nerden o zaman?
Son zamanlarda mı oluştu.:)
Genel olarak birçok dizi izledim fakat son yıllar üniversite falan okul hayatm etkiledi :)

Bu kadar güzel dizi mi ya.😱 Biz niye farkına varamadık.:)

Ben çok beğendim. Diziyle ilgili hep dedim bir şey var o da bu dizinin Dramı yıkılır. Yani adamlar Ayşenil şamlıoğlu'nu koymuşlar kadında döktürünce kanal çevirmek ayıp kaçıyor. Konu biraz sıradan olsada senaryo işleyişi çok güzel. şaşırtıcı olaylar diz boyu.:D

Ben çok beğendim. Diziyle ilgili hep dedim bir şey var o da bu dizinin Dramı yıkılır. Yani adamlar Ayşenil şamlıoğlu'nu koymuşlar kadında döktürünce kanal çevirmek ayıp kaçıyor. Konu biraz sıradan olsada senaryo işleyişi çok güzel. şaşırtıcı olaylar diz boyu.:D
Selen Seyven çok iyide kendime yakın başrol erkek oyuncusu yok.:)

Benim izlediğim dizilerde bir kahraman olacak.:)

Selen Seyven çok iyide kendime yakın başrol erkek oyuncusu yok.:)

Benim izlediğim dizilerde bir kahraman olacak.:)

Aynen başrol oğlan birqaz sıkıntı ama göz ardı edilebilir. Yn roller çok usta. Yıldız KÜltür var yine adını unuttum şimdi baya iyi oynayan bir oyuncu oda Avrupa Avrupa'da oynuyordu. Ama ben dediğim gibi trajedi kısmını seviyorum. Çok güzel çünkü.

Aynen tek başıma götüremiyorum.:T:
@ozgur2113 var gelmiyor Buğra kayıp. @Billy Kane kadar üşengecini göremezsin zaten @batuhankaralarda öyle yorum yapmıyor çok.:( Ben varım birde @Ice_Cool_23 inşallah bol yorum yacak şimdi birde @MelankoliK geldi. İnşallah konuyu devleştireceğiz.:Z
Üşengecim kabul ediyorum ama izlediğim dizileri yorumsuz bırakmam. :D Mesela Kiraz Mevsimi'ni Harun'la
yorumlarız her hafta. Kocamın Ailesi'ni tv'den izlediğim zamanlarda siz yoktunuz tek yorumlamak istemedim şimdide tv'den takip etmiyorum sanırım pc'dende izlemicem. :D

Aynen başrol oğlan birqaz sıkıntı ama göz ardı edilebilir. Yn roller çok usta. Yıldız KÜltür var yine adını unuttum şimdi baya iyi oynayan bir oyuncu oda Avrupa Avrupa'da oynuyordu. Ama ben dediğim gibi trajedi kısmını seviyorum. Çok güzel çünkü.
Bende kendim gibi izlediğim dizilere yorumcu bulamıyorum, biz ikimiz seninle bir dizide buluşsak var ya.:)

Üşengecim kabul ediyorum ama izlediğim dizileri yorumsuz bırakmam. :D Mesela Kiraz Mevsimi'ni Harun'la
yorumlarız her hafta. Kocamın Ailesi'ni tv'den izlediğim zamanlarda siz yoktunuz tek yorumlamak istemedim şimdide tv'den takip etmiyorum sanırım pc'dende izlemicem. :D

İşte Pc'den izledikten sonra yorumla biz burdayız.:D
Onaylamana gerek yoktu Üşengeçliğin malumumuz bir sen birde @yatutarsa .:(

Bende kendim gibi izlediğim dizilere yorumcu bulamıyorum, biz ikimiz seninle bir dizide buluşsak var ya.:)

Hicran'a ne oldu.(b) Bıraktın mı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy