Trumbo'nun Fragmanı Yayınlandı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,712
Puanı
1,061
Trumbo'nun Fragmanı Yayınlandı!

trumbo-1024x683-150x150.jpg

Önümüzdeki sezonun dikkat çekici filmlerinden biri olan Trumbo'nun fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Bryan Cranston, Helen Mirren, Diane Lane, Elle Fanning ve John Goodman gibi isimlerin paylaştığı; yönetmenliğini ise Jay Roach'ın üstlendiği yapım, 1940'lı yıllarda kara listeye alınan ünlü senarist Walter Trumbo'nun hikayesini konu alıyor.

Trumbo'nun yıl sonunda vizyona girmesi planlanıyor.

Fragman:
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Süper, süper, bayıldım. :):)

Trumbo'nun bu kadar renkli bir karakter olduğunu bilmiyordum. Bryan Cranston döktürmüş resmen. Şu ana kadar izlediğim fragmanlardaki en iyi performans onun. Oscar'ı kazanma ihtimalinden ciddi ciddi konuşabiliriz. Yalnız tek sıkıntı filmin dağıtımcısı, yine de umutsuzluğa kapılmıyorum. Bence Oscar adaylığı cepte gibi. :):)

Ben bu adamın oyunculuğu başarılı buluyorum ama kariyerinde neden bu kadar geç yükselişe geçmiş olmasını anlamlandıramıyorum. :( Neyse artık bundan sonra iyi filmler/diziler seçerek devam eder umarım.

Fragman iyi gözüküyor. Bence de adaylığı kesin gibi Cranston'ın. Ama olur da yarış DiCaprio - Cranston yarışına dönerse Heisenberg falan dinlemem DiCaprio'yu desteklerim. :D Ama bence bu sene ikili yarıştan daha fazlası olacak bu kategoride.

Erkek oyuncu adaylığı dışında filmin kendisi de adaylık kapabilir ya da adaylığı kıl payı kaçırabilir.

Ben bu adamın oyunculuğu başarılı buluyorum ama kariyerinde neden bu kadar geç yükselişe geçmiş olmasını anlamlandıramıyorum. :( Neyse artık bundan sonra iyi filmler/diziler seçerek devam eder umarım.

Fragman iyi gözüküyor. Bence de adaylığı kesin gibi Cranston'ın. Ama olur da yarış DiCaprio - Cranston yarışına dönerse Heisenberg falan dinlemem DiCaprio'yu desteklerim. :D Ama bence bu sene ikili yarıştan daha fazlası olacak bu kategoride.

Erkek oyuncu adaylığı dışında filmin kendisi de adaylık kapabilir ya da adaylığı kıl payı kaçırabilir.
Bazı oyuncular geç parlıyor işte, şans. :) Christoph Waltz da mesela 50'sinden sonra parlayabildi. :)

DiCaprio - Cranston yarışına dönsün de her türlü sevinelim. :D (Not: Aday olma konusunda yarışa dönerse o zaman kötü işte. :D)

Güzel bir fragman. Ben konu olarak Chaplin filmine benzettim. O filmde de Charlie Chaplin komünist olmakla suçlanıp kara listeye alınıyordu. Bryan Cranston'un adaylık şansı yüksek. Aslında o kadar geç parlamış sayılmaz. 10 sene önce Malcolm In The Middle dizisiyle ünlenmişti zaten. Ama ilginçtir mesela Morgan Freeman da 50 yaşından sonra ünlü oldu.

Son düzenleme:
Bazı oyuncular geç parlıyor işte, şans. :) Christoph Waltz da mesela 50'sinden sonra parlayabildi. :)

DiCaprio - Cranston yarışına dönsün de her türlü sevinelim. :D (Not: Aday olma konusunda yarışa dönerse o zaman kötü işte. :D)

Yok ya bence ikisinin de adaylık alma ihtimali çok yüksek. :D

@Danger UA! 78 yaşındaymış Freeman. 😱

Prensip olarak hiçbir zaman fragman izlemem, yeni çıkacak filmler dahil. Tarantino'nun filmini de fragmanı izlemeden gideceğim. Hatta konusunu okumak bile sıkıntı ama kısa çaplı konuları kısaca göz gezdirmekle yetiniyorum.

Bu filmi de heyecanla bekliyorum. 2015 için 2014 deki Oscar adayları gibi bol ve kaliteli çeşitlikte filmler çıkacağına dair pek ümidim yoktu ama şimdiden birkaç tanesi cepte bile. :)

Fragmanı beğendim, eğlenceli bir film izlenimi verdi bana konusu pek öyle değil gibi gözükse de. Bryan Cranston fragmanda baya parlamış Oscar adaylığını alabilir gibi gözüküyor ama konuşmak için henüz erken. Merakla bekliyorum filmi. :)