True Detective Devler Liginde Yarışacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,780
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1395844211.jpg

Yaz sonunda yapılacak Emmy'lerle ilgili kanallar ve diziler stratejilerini belirlemeye devam ediyor.

Bunlardan en şaşırtıcılarından biri de True Detective cephesinden geldi. Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın başrollerini paylaştıkları dizinin her sezonu farklı bir konseptte ve farklı oyuncularla olacak. Bu nedenden dolayı tıpkı American Horror Story'de olduğu gibi dizinin mini-dizi kategorisinde yarışmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat beklenen olmadı ve sürpriz şekilde True Detective "en iyi drama dizisi" için yarışma kararı aldı.

Bu gelişmeyle birlikte AMC'nin "Breaking Bad" ile Netflix'in ise "House of Cards" ile iddialı olduğu yarışa HBO'nun da "True Detective" ile dahil olduğu söylenilebilir.

True Detective'in en iddialı olduğu dallardan biri de şüphesiz "en iyi drama erkek oyuncu" kategorisi olacak. Özellikle bu yıl Oscar kazanan Matthew McConaughey'in bu dizi ile bir de Emmy ödülü kazanma şansı bir hayli yüksek. Bunun yanı sıra rol arkadaşı Woody Harrelson'ın da adaylık alması halinde bu kategori, adaylığın bile bir hayli zorlaşacağı bir kategoriye dönüşecek. Öyle ki Bryan Cranston (Breaking Bad), Jeff Daniels (The Newsroom), James Spader (The Blacklist), Kevin Spacey (House of Cards), Jon Hamm (Mad Men), Hugh Bonneville (Downton Abbey), Damian Lewis (Homeland), Michael Sheen (Masters of Sex) gibi pek çok iddiali ismin kategori ile adı anılıyor.

True Detective'in bu hamleyle yarar mı zarar mı göreceği büyük merak konusu.

BJgnzJ6ihjrApPdfB1g6tKlL.jpg

Son düzenleme:
İzleyici için daha iyi olmuş. BB, HOC ve True Detective'in 3'ü de 1.liğe oynayabilecek diziler.

Bence asıl taktikleri, Wood Harrelson'ı yardımcı erkek oyuncuya almak olmalı. Çünkü ikisini de bir kategoriye aday edeceklerini sanmam. (ki zaten McConaughey'in ödülünü cebinde bence.)

Emmy ne zaman? @OzaN

Edit: Konuyu okudum. :D

İzleyici için daha iyi olmuş. BB, HOC ve True Detective'in 3'ü de 1.liğe oynayabilecek diziler.

Bence asıl taktikleri, Wood Harrelson'ı yardımcı erkek oyuncuya almak olmalı. Çünkü ikisini de bir kategoriye aday edeceklerini sanmam. (ki zaten McConaughey'in ödülünü cebinde bence.)

Emmy ne zaman? @OzaN

Edit: Konuyu okudum. :D
İzleyici için niye daha iyi olsun ya. Biz rakip istemiyorduk. Normalde True Detective'in kazandığı mini-dizi ödülüne sevinecektim ama şimdi olur da kazanırsa diziden nefret edeceğim büyük ihtimal. :D

Ayrıca malum üçlü dışındaki diğer drama dizilerinin de aday çıkarma ihtimali azalacak. :(

Woody Harrelson'ın yardımcı oyuncu olmadığı açık. Bence ikisi de aday olabilir en iyi erkek oyuncu kategorisine. Woody Harrelson yardımcı kategorisinde olsa bile kazanamaz gibi ama adaylığı daha kesin olur. :)

İzleyici için niye daha iyi olsun ya. Biz rakip istemiyorduk. Normalde True Detective'in kazandığı mini-dizi ödülüne sevinecektim ama şimdi olur da kazanırsa diziden nefret edeceğim büyük ihtimal. :D

Ayrıca malum üçlü dışındaki diğer drama dizilerinin de aday çıkarma ihtimali azalacak. :(

Woody Harrelson'ın yardımcı oyuncu olmadığı açık. Bence ikisi de aday olabilir en iyi erkek oyuncu kategorisine. Woody Harrelson yardımcı kategorisinde olsa bile kazanamaz gibi ama adaylığı daha kesin olur. :)

Tahmin etmek daha zorlaştı çünkü. IMDB'nin ilk 2'si yarışıyor. Bu bile aşırı heyecanlı bir durum. :D

İşte ben de o sebepten Y.O.'dan girse demiştim. Adaylığı kesinleşirdi. :)

yakışır matthew a
ama şimdi bizim açımızdan seçim yapmak zorlaştı? bir tarafta walter amca gibi bir dev var bir tarafta rust gibi bir kalite var iki birinci seçmek lazım :)

Tahmin etmek daha zorlaştı çünkü. IMDB'nin ilk 2'si yarışıyor. Bu bile aşırı heyecanlı bir durum. :D

İşte ben de o sebepten Y.O.'dan girse demiştim. Adaylığı kesinleşirdi. :)
Ama işte oyuncular arasında ayrım yapmak pek doğru olmaz. Dizinin yapımcıları Woody Harrelson'ın daha kötü olduğunu kabul etmiş olur. :)

Aslında dördüncü sıraya geriledi True Detective. Ondan önce Game of Thrones da var. :) Gerçekten çok zorlu bir yıl ama Breaking Bad mutlaka kazanmalı. Üstünden zaman geçti diye unutmak gibi bir hata yapmazlar inşallah. Sadece bu yılın değil belki de son 5-10 yılın en iyi sezonuydu Breaking Bad'in son 8 bölümü. :(

En iyi erkek oyuncuda Bryan Cranston favoriydi. Daha önce üç kez kazandı ama son birkaç yıldır kazanamıyordu. Ama muhtemelen Matthew McConaughey'e verirler. (Özellikle dramada Breaking Bad'i seçerlerse...)

Ama işte oyuncular arasında ayrım yapmak pek doğru olmaz. Dizinin yapımcıları Woody Harrelson'ın daha kötü olduğunu kabul etmiş olur. :)

Aslında dördüncü sıraya geriledi True Detective. Ondan önce Game of Thrones da var. :) Gerçekten çok zorlu bir yıl ama Breaking Bad mutlaka kazanmalı. Üstünden zaman geçti diye unutmak gibi bir hata yapmazlar inşallah. Sadece bu yılın değil belki de son 5-10 yılın en iyi sezonuydu Breaking Bad'in son 8 bölümü. :(

En iyi erkek oyuncuda Bryan Cranston favoriydi. Daha önce üç kez kazandı ama son birkaç yıldır kazanamıyordu. Ama muhtemelen Matthew McConaughey'e verirler. (Özellikle dramada Breaking Bad'i seçerlerse...)

5'e gerilemiş hatta. :D Beklenilen finali yapamadığından. :(

O zamana kadar BB'yi bitirmiş olurum, o zaman değerlendiririm. :D

Gelecek sene Emmy ve Globe'ları boy boy alır True Detective :) helali hoş olsun! Televizyona dair en vurucu yapımdı 8 bölümü boyunca.

Çok güzel haber.Dediğim gibi Emmy bu sene bi farklı olacak:oley:
Sayılan dizilerden Newsroom haricinde hepsini izledim/izleyeceğim.

daha belli değil galiba(b)
Öyle ki Bryan Cranston (Breaking Bad), Jeff Daniels (The Newsroom), James Spader (The Blacklist), Kevin Spacey (House of Cards), Jon Hamm (Mad Men), Hugh Bonneville (Downton Abbey), Damian Lewis (Homeland), Michael Sheen (Masters of Sex) gibi

@OzaN epey dizi yazmış ben sadece üçünü görmüşüm :)

newsroom, homoland ve mastırbasyonlu seksi izlemedim? diğerlerini izledim :)

mad men deki jon hamm da varmış o da çok iyi oyuncudur ama ödül alacağını sanmam :)

hugh boneville ödüllük bir oyun oyun ortaya koymuyor ama ordaki aşçı carlson yardımcı erkek oyuncu ödülünü rahatlıkla alırdı varmı acaba ismi listede?

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,221
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi