@takas Bu konuda beyazsoy haklı. Şu an Kurtlar Vadisi diye bir dizinin olmasının sebebi Osman Sınav bunu unutma. Şu an senin efsane dizinin yaratıcısı Osman Sınav. Tabii Pana`nın da emeği var ama kurucusu Osman Sınav
@takas Bu konuda beyazsoy haklı. Şu an Kurtlar Vadisi diye bir dizinin olmasının sebebi Osman Sınav bunu unutma. Şu an senin efsane dizinin yaratıcısı Osman Sınav. Tabii Pana`nın da emeği var ama kurucusu Osman Sınav
Onu sen bilirsin. Bölümlerin güzelleşip güzelleşmediğini ben bilememem. Ama Kurtlar Vadisi'nin şu an var olmasının sebebi Osman Sınav. Yaratıcısı osenarist yani bu senaryoyu yazanlar en baştan beri raci şaşmaz ve bahadır özdenerdi zaten osman sınav gittikten sonra bişey değişmedi aksine bölümler daha bi müthiş oldu.
ona saygımız sonsuzOnu sen bilirsin. Bölümlerin güzelleşip güzelleşmediğini ben bilememem. Ama Kurtlar Vadisi'nin şu an var olmasının sebebi Osman Sınav. Yaratıcısı o
Onu sen bilirsin. Bölümlerin güzelleşip güzelleşmediğini ben bilememem. Ama Kurtlar Vadisi'nin şu an var olmasının sebebi Osman Sınav. Yaratıcısı o
Yok inanma takasa osman sınava kadar olan bölümlerin oyunculuk kalitesi çok iyidir. ama aksıon ve efekt olarak okadar iyi değildi. takas gibiler aksiyonu herşey olduğunu sandıgı için öyle diyor. osman sınav diziyi tutturmasaydı panacıları goruyoruz bütün işleri batırıyorlar muhtemelen kurtlarıda batırırlardi ))))))