Trt'den Yeni Bir Osmanlı Dizisi: Osmanlı Tokadı

sanatçı siyasetten uzak olamaz sanatçı siyaset yapar ama parti tutmaz sanatçı halktan yana siyaset yapar zaten eskinin pişman olmuşlarında öncelikle siyasetten uzaklaşmak gibi bir eğilim başlıyor.. muhalif olmasıdır sanatçıyı sanatçı yapan..eski mizahın iktidarları yerden yere vurduğu ama günümüzde mizahın bile şekil değiştirip yalakalığa döndüğü ortama bu hasan gibiler öncülük ediyor..

beyazsoy Mazhar Alanson da mi var yani

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

hasan kaçan öyle twit atmış

http://mobile.twitter.com/hetenketenabi?max_id=264749603616866304

- - - Ekleme - - -

vallahi günümüz siyasetinden bir sanatçı ne kadar uzak kalırsa okadar üretiyor yoksa parti liderinin sözünden öteye gidemeyen kuklara dönüyor. sanatçı herşeyden bagımsız olacak. bak siyasete bulaşan komedyenlere ne reyting alabiliyor nede komik oluyor paso halka küfür edip duruyorlar
örnek : müjdat gezen: "Bazı anketlerde AKP'yi yüzde 50 gösteriyorlar. Aslında Aziz Nesin kriterlerine göre yüzde 60 çıkartılması gerekirdi''

Yani sosyal medya fenomeni olabilir diyorsun..

Yani sosyal medya fenomeni olabilir diyorsun..

yok tam öyle değil sosyal medya daha çok sol tandaslı oldugu için osmanlıyı öven bir diziye sıcak bakmazlar ama osmanlıyı seven kesimde de abzürd komedi pek iş yapmaz. yani bıçak sıetı bir iş gibi duruyor. ama sosyal medyada çok konuşalacağı kesin( daha çok alehinde )
))))))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy editörlük için başvurular başlamış bu işi yapacak en iyi kişilerden birisin bence başvur ..

tevecühleriniz için sagol destere
))) ama ben bir kez aday oldum o başvuru ozanca sümen altı edildi ondan buyana hiç bişeye baş vurmam
)))))

destreye ve hasan kaçan severlere müjde hasan kaçan şuan haberrtürkte
))) 1 mayıstaki taksim olaylarını anlatıyor

destreye ve hasan kaçan severlere müjde hasan kaçan şuan haberrtürkte
))) 1 mayıstaki taksim olaylarını anlatıyor

krem i bırakıpta hasanı izleyecek kadar kafayı yemedim anlatsın onun anlattıklarını ben önceden biliyorum
)

krem i bırakıpta hasanı izleyecek kadar kafayı yemedim anlatsın onun anlattıklarını ben önceden biliyorum
)

vallahi ne bileyim kremin reytingini yükseltmek için belki bırakıp hasan kaçanı izlersin diye düşündüm. yoksa krem yükselmeyecek. bak ara ara alev alevi izledin dizinin reytingi yükseldi
)))

vallahi ne bileyim kremin reytingini yükseltmek için belki bırakıp hasan kaçanı izlersin diye düşündüm. yoksa krem yükselmeyecek. bak ara ara alev alevi izledin dizinin reytingi yükseldi
)))

kremde reklam var dediğin yere bakayımda hala devam ediyormu ?

daha yeni geldi ama 1 mayısı analattılar hatta balçiçek sunuyor. belkim onun için izlersin
)))

daha yeni geldi ama 1 mayısı analattılar hatta balçiçek sunuyor. belkim onun için izlersin
)))

balçiçeği açtım yine kremde reklam varda hasan gitmiş iyi olmuş balçiçeği zilerim
)

- - - Ekleme - - -

alllahhh hasan çıktı gitmemiş
)

yokk daha yeni geldi dedim gitmez
))

cemil çiçek hasandan daha renkli bir vatandaş
)

destere kelimleri karştırında onu türkçe dersine beden hocana bagladıkda tbmm başkanı cemil çiçek ile modacı cemil ipekçiği karıştırmana bakalım nasıl mazaret bulabileceksin
)))

destere kelimleri karştırında onu türkçe dersine beden hocana bagladıkda tbmm başkanı cemil çiçek ile modacı cemil ipekçiği karıştırmana bakalım nasıl mazaret bulabileceksin
)))

))))))))

vallahi karışmış cemil çiçekle cemil ipekçi ne alaka
) kremin etkisi sanırım

Dest bırak şu kremi falan hiç kremlenmedin mi sen
)

hiç kremlenmemiştimde artık pazar akşamları mecbur kremleniyoruz
)

- - - Ekleme - - -

konu balçiçekle erkek konukları arasında geçiyorda arada bir esmer kadın var bu esmer kadın boşuna gelmiş kadını tanıyan varmı ..

geniş aileyi izlemedim mi desstere ordaki kilolu polis abla