Sence TRT disinda bir kanalda yayinlansaydi basarili gidermiydi beyazsoy?
bazıları hiç sevmeyecek diye yazacaktım başlıga ama uzun olur diye yazmadım ))))))Gülmek garanti dediler geldim.Lakin gülümsetmedi bile
hasan kaçan ın oynadığı hiçbir diziyi izlemem .. boş adam .. trt deyse zaten pek bişey vaat de etmiyor ..
hasan kaçan ın oynadığı hiçbir diziyi izlemem .. boş adam .. trt deyse zaten pek bişey vaat de etmiyor ..
sen izlemiyosan rekorlar kırar dizi
Evet, boş adam. Boş adam ki, Ekmek Teknesi gibi yapımda oynadı ve oynadığı karakter fazlasıyla sevildi.
destere nin izleidkleri boş onun boş dediği adam adamdır takmamak lazım aga bi de cevap yazmışsın
işte o yüzden ekmek teknesinin tek bölümünü izlememişimdir )
İzlesen severdin zaten. Anlattıkları zaten bambaşka. Tarihi olayları anlatıyordu, anlattıkları bambaşkaydı.
izlediğin dizideki karakterlerin gerçek hayatta da kaliteli bir hayatları olması lazım hasan kaçanın genelde magazine düşen alemleriyle ve kadınlara yaptığı işkenceleriyle gündeme gelen birisi ..
izlediğin dizideki karakterlerin gerçek hayatta da kaliteli bir hayatları olması lazım hasan kaçanın genelde magazine düşen alemleriyle ve kadınlara yaptığı işkenceleriyle gündeme gelen birisi ..
hasan kaçanı tanıdığından eminmisin )))))))))
onun mizah dergilerindeki eserleriyle tanırdım iyiydi ne zaman tv lere geçti kişiliği bozulmuştur
ilginç tvlere geçince kişiliği nasıl bozul insanın ))) çogu karikatür tvlere iş yapar hepsininde kişilği değişiyor sanırım )))
anlayacağın eski solculardan olup şimdinin iktidar yalakalarından olan dönmelerdendir ..)