Trt'den Yeni Bir Osmanlı Dizisi: Osmanlı Tokadı

Gülmek garanti dediler geldim.Lakin gülümsetmedi bile :)

güzelmiş hee :D

- - - Ekleme - - -

berkann gülmek istiyosan bunu izle :D
https://fav10.net/f220/tuncay-abidin-tavla-sahnesi-gulmek-isteyen-izlemeli-d-168502/

Sence TRT disinda bir kanalda yayinlansaydi basarili gidermiydi beyazsoy?

abzürd komedinin kitlesi belli 2-3 reytingi var bu osmanlıyı öveceği için okadarda olmayabilir. trtde olsa yüksek reyting alacagını sanmıyorum ama iyi yazılırsa leyla ile mecnun işler güçler gibi fenomen olabilir

hasan kaçan ın oynadığı hiçbir diziyi izlemem .. boş adam .. trt deyse zaten pek bişey vaat de etmiyor ..

sen izlemiyosan rekorlar kırar dizi :d

rekormu kırıyor odunmu kırıyor artık beni ilgilendirmez:)) ben bu adamın ne kişiliğii ne oyunculuğunu severim...

bence hasan kaçan mizah dergilerinde karikatür çizsin orda daha başarılı ..

- - - Ekleme - - -

Evet, boş adam. Boş adam ki, Ekmek Teknesi gibi yapımda oynadı ve oynadığı karakter fazlasıyla sevildi. :)

işte o yüzden ekmek teknesinin tek bölümünü izlememişimdir :))

destere nin izleidkleri boş onun boş dediği adam adamdır takmamak lazım aga bi de cevap yazmışsın :d

İzlesen severdin zaten. Anlattıkları zaten bambaşka. Tarihi olayları anlatıyordu, anlattıkları bambaşkaydı. :)

izlediğin dizideki karakterlerin gerçek hayatta da kaliteli bir hayatları olması lazım hasan kaçanın genelde magazine düşen alemleriyle ve kadınlara yaptığı işkenceleriyle gündeme gelen birisi ..

desterenin klasik ön yargısı hortladı :)))))) osmanlı 600 yıl yaşarken hep kötü şeyler yaptı. adamların iyi yaptıgı dogru yaptıg şeylerde var ki 600 yıl yaşamış. haa kötü yaptıkları şeylerde oldu ki ülke battı. trt osmanılının neden 600 sene yaşadıgını anlatır. birileride osmanlının hatalarını ama ön yargılı yaklaşıp osmanlının ne iyi tarafı var demekse einshtein gelse bu ön yargıyı parçalayamaz :)))))))))

izlediğin dizideki karakterlerin gerçek hayatta da kaliteli bir hayatları olması lazım hasan kaçanın genelde magazine düşen alemleriyle ve kadınlara yaptığı işkenceleriyle gündeme gelen birisi ..

Gerçek hayatı beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren oyunculuğu. :)

hasan kaçanı tanıdığından eminmisin :))))))))))

onun mizah dergilerindeki eserleriyle tanırdım iyiydi ne zaman tv lere geçti kişiliği bozulmuştur :)

ilginç tvlere geçince kişiliği nasıl bozul insanın :)))) çogu karikatür tvlere iş yapar hepsininde kişilği değişiyor sanırım :))))

anlayacağın eski solculardan olup şimdinin iktidar yalakalarından olan dönmelerdendir ..:))

yalnız hasan kaçan 28 şubat döneminde muhafazakarların ezildiği dönemde muhafazakar camiaayada işler yapmaya başladı. tam tersi bir olay var sanırım. ortada yalakalık diye bişey yok.

- - - Ekleme - - -

ayrıca hasan kaçan siyasetle ilgili bişey yapan biri değildi daha önce. sürekli röplerinde siyaset bataklıgına sanatçının girmemesi gerektiğini söyler