TRT 3 Kapandı!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
TRT 3, TBMM'de yapılan bütçe görüşmeleri süresince kapalı olacak
50929.jpg

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]TRT ile Meclis TV arasında yapılan anlaşma gereği, TBMM'de yapılan bütçe görüşmeleri süresince spor yayınlarının 21 Aralık tarihine kadar kapandığı öğrenildi. ...

TRT Spor Kanal Koordinatörü Ersin Küçükbarak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "TRT ve Meclis TV arasında gerçekleştirilen mütabakat sonunda TBMM'deki bütçe görüşmeleri süresince, tüm spor programları diğer kanallarımıza kaydırılacak. Ancak bu durum sporseverlere ve bizlere büyük bir sıkıntı yaşatıyor" dedi.

Bu süre içerisinde TRT 3'te yayınlanmakta olan Bank Asya 1. Lig ve tüm spor programları diğer kanallara kaydırılacak. Ayrıca sporseverlerin maç yayınlarını ve programları TRT 6, TRT HD, TRT Anadolu ve trtspor.com.tr'den takip edeceği ifade edildi.

Ayrıca alınan bilgilere göre, Bank Asya 1. Lig karşılaşmaları ve spor programlarının meclisteki bütçe görüşmeleri süresince TRT 3 yerine başka kanallarda yayınlanacak olmasının, kulüplerin ve sporseverlerin tepkisine neden olduğu öğrenildi.

Bu arada bütçe görüşmelerinin 21 Aralık tarihine kadar sürmesi bekleniliyor.
[/FONT]

<SCRIPT>function adjustTextSize(nSize) { nSize = dSize + nSize; if (nSize>24) nSize=24; if (nSize<10) nSize=10; document.getElementById('innerText').style.fontSize = nSize + "px"; dSize=nSize;}var dSize=12;adjustTextSize(0);</SCRIPT>

TRT 3 te yayın sürekli değişiyor. Bazen trt spor,bazen meclis tv az da olsa arada trt 3 yayını da var:)

TRT 2, TRT Haber'e dönüştü. Bunu zaten biliyorduk. TRT 3'de artık TRT Spor'a dönüşsün bence. Meclis görüşmeleri için de ayrı bir kanal açılsın bence :)

şu anda çok şaşırdım ben trt 3'ü kapandı bu kanal trt spor oldu sandım ama büyük ihtimalle yakında olur trt meclis,trt 3 ve trt spor diye ayrılır bir kanaldan üç kanal oluşur:D

trt yi hiç anlamıyorum aç bi sürü kanal ne öyle sabah trt 2 oluyor akşama doğru kafası eserse trt haber oluyor böyle kanal mı olur :F

TRT 3, TRT Spor'a dönüsürse daha isabetli olacagini tahmin ediyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,542
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy