TRT 1'den Yeni Bir Dizi: ''Yeşil Deniz''

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
TRT 1'de yeni yayın döneminde 'Yeşil Deniz' adında yeni bir dizi ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Yeşil deniz doksanlı yıllarda yaşanmış gerçek bir öyküden esinlenerek yapılıyor. Oyuncu kadrosunda Dürüye'nin Güğümleri dizisinde oynayan Yener Gürsoy'un da yer alacağı dizinin çekimleri yakında Manisa Kıkağaç'ta ve Söke'de başlayacak.​

Böylece Yeşil Deniz, TRT'nin yeni yayın döneminde yayınlayacağı Filinta, Beyaz Deniz, Diriliş ve Ailem İçin dizilerinden sonra beşinci yeni dizisi oldu. Bakalım hangileri tutacak.

trt-1-filinta-mustafa.jpg

Haci soru sordum cevap verdik simdi de kiziyorsun))) sana iyilik yapanin)))

Dizinin ismi konusunu verir.. demek ki dizideniz kenarinda falan gececek yosunlarla bagi var. ya da ormanlik icinde gol gibi bir yer( kizacan ama ormanlik alanda da su yesil gozukur ))) ) belki simgsel anlatim vardir. Yesille kasit dolardir para ile ilgilidir

Dizinin cekim yeri bana cok yakin olacak yaz tatilinde. Söke bana 30 dakika uzaklikta. :D

Bekliyoruz. :D

Haci soru sordum cevap verdik simdi de kiziyorsun))) sana iyilik yapanin)))

Dizinin ismi konusunu verir.. demek ki dizideniz kenarinda falan gececek yosunlarla bagi var. ya da ormanlik icinde gol gibi bir yer( kizacan ama ormanlik alanda da su yesil gozukur ))) ) belki simgsel anlatim vardir. Yesille kasit dolardir para ile ilgilidir
Soru sormadım soru sorsaydım soru işareti koyardım. :)

Acaba Beyaz Deniz'in ismimi değişti. Sonuçta Manisa Kırkağaç'ta bir dizi başlayacak öğrenmiş olduk.:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919