TRT Çocuk TNS'ye Dahil Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakında AGB gelir işler rayına oturur seçim yaklaştı nasıl olsa :)

AGB'nin geri gelebileceğini sanmıyorum.TNS'nin seveni fazlasıyla var,onun da gidebileceğini sanmıyorum.Bazı medya organları pes edecek,el değiştirecek ve onlar da TNS'nin sevdiği kanallar arasına girecek,başka yol yok.

AGB'nin geri gelebileceğini sanmıyorum.TNS'nin seveni fazlasıyla var,onun da gidebileceğini sanmıyorum.Bazı medya organları pes edecek,el değiştirecek ve onlar da TNS'nin sevdiği kanallar arasına girecek,başka yol yok.

sevenleri derken genelde bunlar ya devlet kanalı trt ya da hükümet yağcısı atv stv ve macundan oluşuyor memnuniyet değişken bir durum zamanla çok farklı bir hal alır..

Kötü olmuş listeyi baya karıştırıyo gereksiz işgal oluyo :)

Son düzenleme:
sbt nin reytinglerinde trtr öocuk 3-4 reytingi görüyordu demek ki türkiyede bu kadar çocuk yokmş trt çocugun izlediğini biliyorduk ama sbt deki kadar abartılı olmadıgını ögrendik

Çocuk kanalının listede olması çok kötü. Gereksiz bir şey. :( :( Yine de hayırlı olsun..

olur mu mert çocuklar acayip çizgi filim izliyorlar en azından reklam verenler için iyi oldu
Zaten Devlet TV'si Devletin kanalı reklamı izlenmeyi düşünmemeli ayrıca çizgi filmler listeye girecek diğer yapımlar çıkacak ilk 100'den göremiyceğiz ben iki açıdanda doğru bulmadım..

TRT Çocuk candır. En çok izlenenlerden birisi. Olmaması hata zaten :D

kötü olmuş artık trt çocuk kaplar tns yi hele pepeee🙁🙁🙁🙁

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy