TRT Çocuk TNS'ye Dahil Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
TRT Çocuk 6 Kasım 2013 itibariyle TNS'nin ölçtüğü kanallar arasına katıldı.

İlk günden ilk 100'e Total'de 19, A/B'de 17 program sokan Trt Çocuk,toplam 36 programla listenin yaklaşık 5'te birine hakim oldu.

TRT'den ilginc hareketler :) dizilerinin iyi gitmemesi üzerine acaba TNS'de ilk 100'deki hakimiyetini yükseltme cabalari mi bunlar?

Yumurcak da var mı acaba TNS'de yani ilk 100'e girse görür müyüz acaba? Ben yok diye hatırlıyorum ama?

Eskiden televizyonlara anlık reyting verilmiyordu. Yeni sistemde 10 kanal; Kanal D, Show TV, Star TV, atv, FOX, Kanaltürk, tv8, Kanal 7, Samanyolu ve Meltem TV’ye anlık dakika dakika reytinglerini görebilecek.
NTV, NTV Spor, Yumurcak TV, Habertürk, CNN Türk, Bugün TV, tv2, Kanal A, Karamel TV, Ülke TV, Kadırga TV, Sky Türk ve S Haber’in de aralarında bulunduğu 13 televizyon kanalı ise eskisi gibi 15’er dakikalık reyting sonuçlarını alacak.

Yani TNS ölcüyor ama aciklamiyor. SBT'de dün 10-12 arasi en cok izlenen üc program arasindaydi 😉

kesinlikle listeye girecektir ben bizden biliyorum bizim çocuk trt çocuk ve yumurcak tv hastası valla evde kumanda savaşı yaşanıyor çoğunlukla galip gelen taraf o oluyor

Büyük kanalların çoğu yapımı ilk 100'e giremedi.Bazı kanllar çok yükseldi,bazıları çok düştü,dengeler değişti.TNS savaşları yakındır.

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy