altyazısı olan film bulamıyorumAaa ona yorum yapmaya üşenmiştim aradan sonra izleyince
Son bölüme henüz bakmadım bu dizi nasıl bu hale geldi
altyazısı olan film bulamıyorumAaa ona yorum yapmaya üşenmiştim aradan sonra izleyince
Son bölüme henüz bakmadım bu dizi nasıl bu hale geldi
Dafidak diye bir adam vardıya ördeğe benziyor ismide öyle bir şey eşyaları yerinden oynatıyor falanDafidak ne
Yarın bakarız ozaman cnm yüzünü gören cennetlik 2 sohbet edelimaltyazısı olan film bulamıyorum
Ona bıraktıysanız getireceği filmi az çok tahmin edebiliyorsundur şimdiden geçmiş olsunBu destereyide saldık film bulması için bakalım ne bulup getirecek
Üstyazısı olan film bul o zamanaltyazısı olan film bulamıyorum
Beyaz saçlı adam? Tılsımla güç alıyordu. Zaten Ash a guhl ondan önceydiDafidak diye bir adam vardıya ördeğe benziyor ismide öyle bir şey eşyaları yerinden oynatıyor falan
Yarın bakarız ozaman cnm yüzünü gören cennetlik 2 sohbet edelim
Allahtan alt yazı bulamamışOna bıraktıysanız getireceği filmi az çok tahmin edebiliyorsundur şimdiden geçmiş olsun
Dafidak ne
Dafidak diye bir adam vardıya ördeğe benziyor ismide öyle bir şey eşyaları yerinden oynatıyor falan
Yarın bakarız ozaman cnm yüzünü gören cennetlik 2 sohbet edelim
Ona bıraktıysanız getireceği filmi az çok tahmin edebiliyorsundur şimdiden geçmiş olsun
Üstuyazısı olan film bul o zaman
4.Sezonda geldi galiba o gelince bozuldu diziBeyaz saçlı adam? Tılsımla güç alıyordu. Zaten Ash a guhl ondan önceydi
Bence de öyle yapın iyi davranın çocuğa da kaçmasınAllahtan alt yazı bulamamış@destere @Forumdash
Oğlanın yüzünü zor görüyoruz zaten iki sohbet edelim filmi yarın buluruz
O dafidakı biliyoruz cocuklugumuzun kahramanı
güzel filmler varda altyazısı daha çıkmamış o yüzden sıkıntıdayız
Fantastik diye çok kötülemiyorum ama ruslar çok bozdu diziyi4.Sezonda geldi galiba o gelince bozuldu diziEn işe yaramaz düşmandı
güzel filmler varda altyazısı daha çıkmamış o yüzden sıkıntıdayız
Hahaha Darmien Darhk miş adamın ismi bende ezberidme yok dafidak diye bu adamı forumdasa tarif etmeye çalısıyorumBeyaz saçlı adam? Tılsımla güç alıyordu. Zaten Ash a guhl ondan önceydi
Bembeyaz adamı dafidak diyerek kapkara biri yaptınHahaha Darmien Darhk miş adamın ismi bende ezberidme yok dafidak diye bu adamı forumdasa tarif etmeye çalısıyorum
Yatmadan gördüm en azından gönül rahatlığıyla uyurumBence de öyle yapın iyi davranın çocuğa da kaçmasın
İsmi soy ismi benziyor ama öyle değilmiBembeyaz adamı dafidak diyerek kapkara biri yaptın
Aklımda Dark diye kalmiş benimdeYatmadan gördüm en azından gönül rahatlığıyla uyurum
İsmi soy ismi benziyor ama öyle değilmi
Neyse ben de kaçayım artık uyku vaktim geldi @destere kadar çok uyuyamıyorum ben maalesefYatmadan gördüm en azından gönül rahatlığıyla uyurum
İsmi soy ismi benziyor ama öyle değilmi
Aklımda Dark diye kalmiş benimdeDark deseydim senin aklın kesin DARK dizisine giderdi
Bundan Dafidak diye bahsedelim artık daha Akılda kalıcı
Teşekkürler size de iyi seyirler diliyorum o zaman
Bende yatıp yarın gündüz iziyorum bu @Forumdash @destere gece izliyorlar bu saatde film nasıl kafaları kaldırıyorsaTeşekkürler size de iyi seyirler diliyorum o zaman
Ben demesem bile sen diyince aklıma gelir artık
O zaman sana da cicili bicili rüyalarBende yatıp yarın gündüz iziyorum bu @Forumdash @destere gece izliyorlar bu saatde film nasıl kafaları kaldırıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?