altyazısı olan film bulamıyorumAaa ona yorum yapmaya üşenmiştim aradan sonra izleyince
Son bölüme henüz bakmadım bu dizi nasıl bu hale geldi![]()
altyazısı olan film bulamıyorumAaa ona yorum yapmaya üşenmiştim aradan sonra izleyince
Son bölüme henüz bakmadım bu dizi nasıl bu hale geldi![]()
Dafidak diye bir adam vardıya ördeğe benziyor ismide öyle bir şey eşyaları yerinden oynatıyor falanDafidak ne![]()
Yarın bakarız ozaman cnm yüzünü gören cennetlik 2 sohbet edelimaltyazısı olan film bulamıyorum![]()
Ona bıraktıysanız getireceği filmi az çok tahmin edebiliyorsundur şimdiden geçmiş olsunBu destereyide saldık film bulması için bakalım ne bulup getirecek![]()
Üstyazısı olan film bul o zamanaltyazısı olan film bulamıyorum![]()
Beyaz saçlı adam? Tılsımla güç alıyordu. Zaten Ash a guhl ondan önceydiDafidak diye bir adam vardıya ördeğe benziyor ismide öyle bir şey eşyaları yerinden oynatıyor falan
Yarın bakarız ozaman cnm yüzünü gören cennetlik 2 sohbet edelim![]()
Allahtan alt yazı bulamamışOna bıraktıysanız getireceği filmi az çok tahmin edebiliyorsundur şimdiden geçmiş olsun![]()
![]()
Dafidak ne![]()
Dafidak diye bir adam vardıya ördeğe benziyor ismide öyle bir şey eşyaları yerinden oynatıyor falan
Yarın bakarız ozaman cnm yüzünü gören cennetlik 2 sohbet edelim![]()
Ona bıraktıysanız getireceği filmi az çok tahmin edebiliyorsundur şimdiden geçmiş olsun![]()
Üstuyazısı olan film bul o zaman![]()
![]()
4.Sezonda geldi galiba o gelince bozuldu diziBeyaz saçlı adam? Tılsımla güç alıyordu. Zaten Ash a guhl ondan önceydi![]()
Bence de öyle yapın iyi davranın çocuğa da kaçmasınAllahtan alt yazı bulamamış@destere @Forumdash
Oğlanın yüzünü zor görüyoruz zaten iki sohbet edelim filmi yarın buluruz![]()
O dafidakı biliyoruz cocuklugumuzun kahramanı![]()
güzel filmler varda altyazısı daha çıkmamış o yüzden sıkıntıdayız![]()
Fantastik diye çok kötülemiyorum ama ruslar çok bozdu diziyi4.Sezonda geldi galiba o gelince bozuldu diziEn işe yaramaz düşmandı
![]()
![]()
güzel filmler varda altyazısı daha çıkmamış o yüzden sıkıntıdayız![]()
Hahaha Darmien Darhk miş adamın ismi bende ezberidme yok dafidak diye bu adamı forumdasa tarif etmeye çalısıyorumBeyaz saçlı adam? Tılsımla güç alıyordu. Zaten Ash a guhl ondan önceydi![]()
Bembeyaz adamı dafidak diyerek kapkara biri yaptınHahaha Darmien Darhk miş adamın ismi bende ezberidme yok dafidak diye bu adamı forumdasa tarif etmeye çalısıyorum![]()
![]()
![]()
Yatmadan gördüm en azından gönül rahatlığıyla uyurumBence de öyle yapın iyi davranın çocuğa da kaçmasın![]()
İsmi soy ismi benziyor ama öyle değilmiBembeyaz adamı dafidak diyerek kapkara biri yaptın![]()
Aklımda Dark diye kalmiş benimdeYatmadan gördüm en azından gönül rahatlığıyla uyurum
İsmi soy ismi benziyor ama öyle değilmi![]()
Neyse ben de kaçayım artık uyku vaktim geldi @destere kadar çok uyuyamıyorum ben maalesefYatmadan gördüm en azından gönül rahatlığıyla uyurum
İsmi soy ismi benziyor ama öyle değilmi![]()
Aklımda Dark diye kalmiş benimdeDark deseydim senin aklın kesin DARK dizisine giderdi
![]()
Bundan Dafidak diye bahsedelim artık daha Akılda kalıcı
Teşekkürler size de iyi seyirler diliyorum o zaman
Bende yatıp yarın gündüz iziyorum bu @Forumdash @destere gece izliyorlar bu saatde film nasıl kafaları kaldırıyorsaTeşekkürler size de iyi seyirler diliyorum o zaman![]()
Ben demesem bile sen diyince aklıma gelir artık
O zaman sana da cicili bicili rüyalarBende yatıp yarın gündüz iziyorum bu @Forumdash @destere gece izliyorlar bu saatde film nasıl kafaları kaldırıyorsa![]()