TRGamer yeni bölümüyle bu akşam lonca tv'de

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
TRGamer yeni bölümüyle bu akşam 21.15'te lonca tv'de.

bu akşam tanıtılacak oyunlar:
Risen 3: Titan Lords
Dawngate

oyunları tanımıyorum ama bakarım 🙂🙂

sağol @gözlemci

pes 2015'i biliyor musun @Çiğdem-
hayırr pes ne oluyor
benim oynadığım 2oyun var sadece birini pilaysaionda oynuyoruz kızlarla araba yarışı çok zevkli geçiyor
bilgisayar oyunlarından tomb raider oynuyorum sadece bir tane kadın var silah falan önüme geleni gebertiyorum

playstation o
böyle diyeceğini tahmin etmiştim

@cookies

@Çiğdem- ben daha playstation oynamayi bilmiyorum
Dahada vahimi Bu oyunlari bilgisayardada oynayamiyorum anlayamiyorum bu oyunlari

@Çiğdem- ben daha playstation oynamayi bilmiyorum
Dahada vahimi Bu oyunlari bilgisayardada oynayamiyorum anlayamiyorum bu oyunlari
bende hiçç anlamam oyunlardan zaten playsaitonuda 2002 yılı gibi amcam getirmişti doğum günümde playsation 2 galiba sadece araba yarışı oynamak için kullanıyorum bizim kızlarla oynuyoruz bazende babamla

bende hiçç anlamam oyunlardan zaten playsaitonuda 2002 yılı gibi amcam getirmişti doğum günümde playsation 2 galiba sadece araba yarışı oynamak için kullanıyorum bizim kızlarla oynuyoruz bazende babamla
Anladim
Ayni kafadaniz o zaman.Bende bilgisayarda bir araba yarisi oynuyorum.Digerlerini anlamiyorum.

Anladim
Ayni kafadaniz o zaman.Bende bilgisayarda bir araba yarisi oynuyorum.Digerlerini anlamiyorum.
ççokk zevkli geçiyor araba yarışı tabi kendi basına zevkli olmuyor arkadaşlarla oynamak çok zevkli oluyor 🙂🙂 1 tane oyun var arabam patlıyor sürekli hahha

ççokk zevkli geçiyor araba yarışı tabi kendi basına zevkli olmuyor arkadaşlarla oynamak çok zevkli oluyor 🙂🙂 1 tane oyun var arabam patlıyor sürekli hahha
Evet arkadaslarla baya guzel oluyordur heralde.

Benim pek arkadasim olmadigi icin bilmiyorum.Arkadasim varsada evime gelmiyorlar @Çiğdem-