Ooo onlar daha iyi asıl onları bekliyorumdiğer cuma ise pes 2015 ve başka bir oyun daha tanıtılacak @gözlemci
hayırr pes ne oluyor benim oynadığım 2oyun var sadece birini pilaysaionda oynuyoruz kızlarla araba yarışı çok zevkli geçiyor bilgisayar oyunlarından tomb raider oynuyorum sadece bir tane kadın var silah falan önüme geleni gebertiyorum
playstation o böyle diyeceğini tahmin etmiştimhayırr pes ne oluyor benim oynadığım 2oyun var sadece birini pilaysaionda oynuyoruz kızlarla araba yarışı çok zevkli geçiyor bilgisayar oyunlarından tomb raider oynuyorum sadece bir tane kadın var silah falan önüme geleni gebertiyorum
nasıl yeniyorsun gaziantebi anlamadımkı 15 ne oluyor@Çiğdem- benimde 15-0 gaziantebi yenmişliğim var
bende hiçç anlamam oyunlardan zaten playsaitonuda 2002 yılı gibi amcam getirmişti doğum günümde playsation 2 galiba sadece araba yarışı oynamak için kullanıyorum bizim kızlarla oynuyoruz bazende babamla@Çiğdem- ben daha playstation oynamayi bilmiyorum Dahada vahimi Bu oyunlari bilgisayardada oynayamiyorum anlayamiyorum bu oyunlari
Anladim Ayni kafadaniz o zaman.Bende bilgisayarda bir araba yarisi oynuyorum.Digerlerini anlamiyorum.bende hiçç anlamam oyunlardan zaten playsaitonuda 2002 yılı gibi amcam getirmişti doğum günümde playsation 2 galiba sadece araba yarışı oynamak için kullanıyorum bizim kızlarla oynuyoruz bazende babamla
ççokk zevkli geçiyor araba yarışı tabi kendi basına zevkli olmuyor arkadaşlarla oynamak çok zevkli oluyor 🙂🙂 1 tane oyun var arabam patlıyor sürekli hahhaAnladim Ayni kafadaniz o zaman.Bende bilgisayarda bir araba yarisi oynuyorum.Digerlerini anlamiyorum.
Evet arkadaslarla baya guzel oluyordur heralde.ççokk zevkli geçiyor araba yarışı tabi kendi basına zevkli olmuyor arkadaşlarla oynamak çok zevkli oluyor 🙂🙂 1 tane oyun var arabam patlıyor sürekli hahha