GS kazandı Okan'ın kredisi devam ediyor. Hocanızın hayali ertelenmiş oldu. Lütfederse gelir sizde oyalanıp ilk telefonla aşkına gider.Trabzonspor'u kimliğini yok etme planının son hamlesi olarak şimdi de galatasaray aşığı bir adamı hoca olarak getiriyorlar. Onu hoca yapıp sonra güzel bir şekilde galatasaraya "sizin için hazır hale getirdik" diyerek verirsiniz. Hepinize yazıklar olsun.
Güneşin geliş şeklindeki bazı olaylar doğruysa zaten kendisi de mevcut yönetim varken gelmek istemeyebilir ve zaten mevcut yönetim başta getirmez kendisini de Şenol Güneş kesin gitti mi kiHâlâ Fatih Tekke istemeyen görüyorum. Sizler iflah olmazsınız. Onu zaten getirmeyecekler bari Nuri Şahin gelsin. Gerçi İhsan ile küme düşmek yakışır size. Trabzonspor'u helak etmek için göreve gelmişler buna artık eminim. Allem ettiler kallem ettiler sonunu getirdiler kulübün.
Peki neden bir diğer efsanemi bu yönetim için harcayayım hiç düşündün mü? Hep tek taraflı bakıyorsun. Başarısız olan bir yonetime neden bir diğer efsanemi kurban veriyorum?Hâlâ Fatih Tekke istemeyen görüyorum. Sizler iflah olmazsınız. Onu zaten getirmeyecekler bari Nuri Şahin gelsin. Gerçi İhsan ile küme düşmek yakışır size. Trabzonspor'u helak etmek için göreve gelmişler buna artık eminim. Allem ettiler kallem ettiler sonunu getirdiler kulübün.
Gitti.Şenol Güneş kesin gitti mi ki
Şehrin sözde akil insanları dostlarını getirmeyi istedi ama beceremedi. Yönetimde bir isim giderse Tekke hoca rahatça gelir o isim kaldığı sürece biraz huzursuzluk yaşanır.Güneşin geliş şeklindeki bazı olaylar doğruysa zaten kendisi de mevcut yönetim varken gelmek istemeyebilir ve zaten mevcut yönetim başta getirmez kendisini de Şenol Güneş kesin gitti mi ki
Yönetimi gönderebiliyor musun?Peki neden bir diğer efsanemi bu yönetim için harcayayım hiç düşündün mü? Hep tek taraflı bakıyorsun. Başarısız olan bir yonetime neden bir diğer efsanemi kurban veriyorum?
Gitti.
Nasıl yani hocalıktan yönetime mi geçecek ilk defa böyle bir şey duyuyorumŞehrin sözde akil insanları dostlarını getirmeyi istedi ama beceremedi. Yönetimde bir isim giderse Tekke hoca rahatça gelir o isim kaldığı sürece biraz huzursuzluk yaşanır.
Güneş hocalıktan ayrıldı muhtemelen yönetim kanadına geçecek.
Yönetimi gönderebiliyor musun?
Sportif direktör tarzı bir şey olacak sanırım. Henüz netleşen bir şey yok. Onlar da ne yapacaklarını bilmiyor.Nasıl yani hocalıktan yönetime mi geçecek ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Futbol Genel Direktörü olacak.Nasıl yani hocalıktan yönetime mi geçecek ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Gönderemiyorsan işte Arda Turan gelsin. Başarısızlık olursa Arda Turan ile birlikte giderler. Efsanemi de korumuş, önünü açmış olurum. Başka şansları yok. Son şansını neden benim Efsanem ile yapsınlar. Kötü bir serüvende Fatih'in de ne yaptığını gördük diyen taraftarda çıkar karşına. Bu da bir daha ki dönem için gelebilme ihtimalini dahada zorlaştırır.Yönetimi gönderebiliyor musun?
Şimdiye kadar başarılı oldukları için mi kaldılar? Küçük çocuk da değilsin takımını tanıman lazım. Bu adamlar ne olursa olsun görev sürelerini tamamlayacaklar. TS tarihinde görev süresi dolmadan görevden çekilen kaç başkan gördün? Bu adam da zorla bu görevi aldı ve bir tane başarılı işi yok. Var mı sesini çıkartan birisi? Üç paraya taraftarı da susturuyor. O yüzden bunların son şansı falan işini geçin bolca şansları var.Futbol Genel Direktörü olacak.
Gönderemiyorsan işte Arda Turan gelsin. Başarısızlık olursa Arda Turan ile birlikte giderler. Efsanemi de korumuş, önünü açmış olurum. Başka şansları yok. Son şansını neden benim Efsanem ile yapsınlar. Kötü bir serüvende Fatih'in de ne yaptığını gördük diyen taraftarda çıkar karşına. Bu da bir daha ki dönem için gelebilme ihtimalini dahada zorlaştırır.
Kardeş benimle böyle konuşma. Benden küçüksün biliyorum. Küçük çocuk falan, benimle samimi bile değilsin. Kendinden farklı düşünceleri hazmedemiyorsan yazmazsın. Burada kimseyi kırmadan dökmeden bir şeyler karalıyoruz. Tamam. Forumun benim için bundan ibaret. Gençsin biliyorum heyecanlısın ama kelimelere dikkat lütfen. Ben düşüncemi söyledim, sen söyledin bitti gitti. Kimsenin düşüncesini de değişme gibi bir şey yapmıyorum.Şimdiye kadar başarılı oldukları için mi kaldılar? Küçük çocuk da değilsin takımını tanıman lazım. Bu adamlar ne olursa olsun görev sürelerini tamamlayacaklar. TS tarihinde görev süresi dolmadan görevden çekilen kaç başkan gördün? Bu adam da zorla bu görevi aldı ve bir tane başarılı işi yok. Var mı sesini çıkartan birisi? Üç paraya taraftarı da susturuyor. O yüzden bunların son şansı falan işini geçin bolca şansları var.