Sağda Peres-Visca solda Puchacz-Nwakaeme ortada Hamsik-Bakasetas. Allah'ım bu kadar kalite benim bünyeme fazla. Üstüne Kaan Ayhan'da gelirse beni acilden alırlar. Çabuk çabuk maçlar başlasın.
Sahte 9'da A. Ömür... Rakip stoperlerle boğuştuğunu düşünsene... 🥰✍️Sağda Peres-Visca solda Puchacz-Nwakaeme ortada Hamsik-Bakasetas. Allah'ım bu kadar kalite benim bünyeme fazla. Üstüne Kaan Ayhan'da gelirse beni acilden alırlar. Çabuk çabuk maçlar başlasın.
Şu anda hiç Avcı hocamın yerinde olmak istemezdim. Adam kimi kenara koyacağını bilmiyordur.Sahte 9'da A. Ömür... Rakip stoperlerle boğuştuğunu düşünsene... 🥰✍️
Shamrock Rovers Dublinde ne yapacaksınız Şampiyonlar ligindeHava durumu bizi kötü etkiledi. Oyuncular hiç hazır değil gibiydi. Kardan sonra Sivas oyuna ortak oldu. Üstüne de Avcı hocam gününde olmayınca 1 puana razı olduk. Djaniny veya Nwakaeme olsaydı maçı alabilirdik. Neyse bu hafta cepten yedik hafta içi yeni bir seri başlatırız umarım.
Ayrıca çok acil Kaan Ayhan yada Koray Günter'i almamız lazım yoksa bu 4 numaralı arkadaş beni günahkar yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?