Muhtemelen ben ve birazdan etiketleyeceğim üyeden başka kimse yorum yapmayacaktır. Fakat açmak zorundaydım.
Takım için tanım yapalım: 2019-2020 sezonunun lig şampiyonluğu adına açık ara farkla en büyük 2. adayı.
Dolu dolu bir takım. Alexander Sörloth gibi komple bir futbolcu var takımda. Orta sahaya geliyor, pas atıyor, gerektiğinde oyun kurarmışcasına paslar atıyor, çalım yeteneği var, pozisyon alıyor, top sürüyor, topu ayağında tutabiliyor. Sadece gol atmayıp asist ve asistin asistini de yapacak bir forvet. 2 maçta 2 gol. Geldiği gibi uyum sağladı. İngiltere'den geldiği belli oluyor. Çok büyük süpriz olmazsa bizim ligde şov yapar şov. Kuzeyin oğlu, Sir Alexander Sörloth: nokta atışı transfer.
John Obi Mikel. Chelsea'de 10 yıl top koşturan adam. Maçkolik'te yazan bilgiye göre en son 6 ay önce topa dokunmuş. Belli ki biraz zaman ihtiyacı var ki yedekten oyuna girdi. Yıldız oyuncu, bir zaman sonra döktürmemesi için sebep yok. Bugün de kendisi için 'net' denebilecek bir pozisyonda vuruş yaptı ama kaleciye nişanladı. Adı bile yeterliydi golü atması için. Tabii Nwakaeme'nin zamanlama hatasından dolayı topla buluşamadığı bir an oldu. Buluşsaydı asardı.
Gelelim bugünki maçın neden farklı sonuçlanmadığına. Belli ki takım henüz duvar pasları, ceza sahasına girerken yapılması gereken tek paslara hazır değil. Buradaki uyum sağlanırsa güle oynaya hele de kendi evindeki maçları sallana sallana kazanır bu takım. Ayrıca yine uygun pozisyondaki arkadaşa pas atmama olayı var. Nwakaeme'nin içeride 3 tane takım arkadaşı varken şut atması gibi. Başka örnekler de verilebilir maç içerisinden.
Nwakaeme'nin bugün korner bayrağının orada şov yapmasından bahsetmeyeceğim bile. Buldu tabii yolunacak kazı, bırakır mı hiç. İki kere aynı çalımı yiyen oyuncu muhtemelen maç son emekliliğini açıklamıştır. Penaltıyı atmalıydı.
Donis Avdijaj. Bu adam ayrıca tehlikeli. İlk maçta oyuna sonradan girmişti ama iyi oynamıştı.
@mesmeso61 konu hazır, istediğin zaman sohbet edebilir, tartışabiliriz. Aksilik çıkmazsa takımın tüm maçlarını, en azından evindeki maçları, izlemeye çalışacağım. Çok büyük keyif aldım.