Trabzonspor 1-1 Göztepe | Trendyol Süper Lig 29. Hafta

TenTen

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,381
Puanı
610
1000009123.jpg

29. Haftada, Fatih Tekke yönetimindeki ilk maçından galip ayrılan Trabzonspor'un konuğu Göztepe.

İzmir temsilcisi ile Papara Park stadyumunda karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, saat 16.00'da rakibini konuk edecek.

16.00'da başlayacak olan Trabzonspor - Göztepe maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fav10 ailesi olarak keyifli seyirler dileriz. Maç hakkındaki yorumlarınızı konu başlığının altına belirtebilirsiniz.

Statta yerimizi aldık. Yine dışarısı kalabalık ama tribünler boş. Sürekli istifaya davet ettikleri İHO bugün statta maçı izlemeye gelmiş. Üyeliğini iptal etmezsen o da böyle gelir dalga geçer.

Golü yiyene kadar sahada ölü gibiydik. Visca'nın aptalca yaptırdığı penaltı bizi kendimize getirdi. Hemen reaksiyon vermemiz iyi oldu yoksa zor gol atardık. Mustafa muazzam bir asisti yaptı. Milli takıma artık alınması gerekiyor.

Ozan ve Enis bu maç çok yoruyor bizi. Ön tarafın sıkıntısını onlar yüzünden yaşıyor. Maç bir yerde Cham ve Sikan'a dönecek ama ne zaman yapılır bilmiyorum. Maçta Okay'ın bir kafa golü var da süresini kestiremiyorum.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Fatih Tekke'nin gazı çabuk bitti, çıktığı ikinci maçında bu beraberlik iyi olmadi. Ve kendi sahanda oynuyorsun yani. İnşallah gerekli dersleri çıkarır.

1. Daha ikinci maçtan geriye çıkma oyununa döndü Trabzonspor. Hemen değilde yavaş yavaş takımı istediği sisteme getirseydi daha iyi ve avantajlı olurdu kendisi için. Hangi oyuncu sisteme uygun 20 günde bulabileceğin bir şey değil. Hele Serdar Saatçi ile imkansız gibi bir şey. Bu oyuna eksi yazdı.
2. Enis Destan'a taraftar yuhalama çekti ancak yerine giren Danilo Sikan yokları oynadı. Bana keşke Enis oyunda kalsaydı dedirtti.
3. Pedro Malheiro'yu 2/3 maç dinlendirmeli takım. Bugün felaket kötü oynadı. Taç atışı daha kullanamıyor.
Maça puanım 4/10.

Ekstra not olarak; Falcorelli artık sahaya atılsın lütfen. Mendy/Lundstram yapacağımıza Folcarelli'yi artık deneyebilir.

Rezalet bir ikinci yarı oynadık. Bu oyuncu kadrosu ile bir şey yapmak çok zor. Kupa maçında telafi etmeleri gerekiyor.

• Aynen
Reactions: TenTen