Gol videolarını paylaşırsak ceza yer miyiz ?Hayırlı olsun @Hobbit
Trabzonspor’a uğurlu gelmen dileği ile
Gol videolarını paylaşırsak ceza yer miyiz ?Hayırlı olsun @Hobbit
Trabzonspor’a uğurlu gelmen dileği ile
Yersin gibi geldi bana.Gol videolarını paylaşırsak ceza yer miyiz ?
Eşik atlatamadı mı? Çıktığın her maçta ortaya bir oyun koydun. Oyuncuların yaptıklarını hocaya bağlamak çok yanlış bir düşünce. Ya en basitinden ilk geldiğinde oyuncular 15 dakika sonra yoruluyordu şimdi 1 haftada 3 tane sert maça çıktın hiç birinde de oyundan düşmedin. Sizin gibi skor odaklı gitseydi puanın fazla olurdu merak etme. Adam seneye oynayacağı oyuna kalacakların yatkın olması için inatla kendi oyununu oynatmaya çalışıyor. Sakatlıklar yüzünden eli kolu bağlandığı dönemler oldu. En basitinden Savic olsaydı 10 puan fazlan vardı.Tartışma maksatlı yazmadım. Benim düşüncem bu. Takıma bir eşik atlatamadı. TS harici her teknik adam değişen bir reaksiyon verdi. (Adana Demirspor dahil) Lig düşünce mi değişelim hocam. Eyvallah kadro ona ait değil ama gelen o. İnsan bir şeyler görmek istiyor. Yapamazsa gider. Yapamıyor gitmeli. Transferi yapıp ilk hafta göndermeleri daha kötü olmaz mı?
Yazıp dökmüşsün eline sağlık. Trabzonspor taraftarı olarak kimse Şenol Güneş'e öldük bittik sen gelmelisin demedi. İstenen kişi belliydi. 2. Hafta itibariyle takımın başına geldi. Lider ile fark 2 puandı. Şuan 25 küsür puan fark var. Sezon elden gitmesin diye erkenden takımın başına getirildi ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Başarısız bir yarı geçirdi. Hee Şenol Güneş'i yönetim seçimi kazanmak için getirdi. Seçimi kazandı da. O dönemde olumsuz bir sonuç ortaya çıktığında bunu yönetim değil Şenol Güneş üstlenecekti ve yönetim çok rahat bir şekilde seçimi kazanacaktı. Kazandı ama zar zor. (1014 boş oy var.) Bana hobiler bul dediğini gördüm. Aynı şeyi ben sana öneriyorum. Eğer yönetim ve teknik adamı beğeniyor ve birşeyler yapabileceğine inanıyorsan hayalciliğin bir numaralı insanı sensindir. Kazandığı bütün galibiyetler (5 galibiyet) yalancı bahar esintisinden başka bir şey değil. 5 galibiyetin kimlere karşı alındığını derinlemesine tekrar analizini yaptığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksındır. İyi Forumlar dilerim.Eşik atlatamadı mı? Çıktığın her maçta ortaya bir oyun koydun. Oyuncuların yaptıklarını hocaya bağlamak çok yanlış bir düşünce. Ya en basitinden ilk geldiğinde oyuncular 15 dakika sonra yoruluyordu şimdi 1 haftada 3 tane sert maça çıktın hiç birinde de oyundan düşmedin. Sizin gibi skor odaklı gitseydi puanın fazla olurdu merak etme. Adam seneye oynayacağı oyuna kalacakların yatkın olması için inatla kendi oyununu oynatmaya çalışıyor. Sakatlıklar yüzünden eli kolu bağlandığı dönemler oldu. En basitinden Savic olsaydı 10 puan fazlan vardı.
Geldiği anda transfer yapma imkanı varken ben oyuncuları görmek istiyorum dedi. Şimdi de gerekli takviyeleri yapacak ve istediği oyunu oynatacak. Hiç bir yere gitmeyecek. Onu gönderecek de kimse yok. Bu süreçte ya futbolun gerçeklerini yaşamaya çalış yada kendine başka bir hobi bul hocam. Futbola bakış açın bana çok sağlıklı gelmiyor.
Süreci nereden takip ettin bilmiyorum ama masada hep iki isim vardı. Ya Tekke yada Güneş olacaktı. Ben de Tekke istedim ancak Güneş benim için yarım kalan bir hikayeydi ve tamamlama fırsatını vermelerini de istiyordum. Göreve de bu kadar istekli olması beni ona kaydırdı. Ortam daha sakin olsaydı kesinlikle Tekke isterdim ancak her şekilde dibi görmüş bir takımı kaldırabilecek tecrübeye sahip değildi. Hem kendisi hem de Trabzon'un geleceği için bu birliktelik ertelenmeliydi.Yazıp dökmüşsün eline sağlık. Trabzonspor taraftarı olarak kimse Şenol Güneş'e öldük bittik sen gelmelisin demedi. İstenen kişi belliydi. 2. Hafta itibariyle takımın başına geldi. Lider ile fark 2 puandı. Şuan 25 küsür puan fark var. Sezon elden gitmesin diye erkenden takımın başına getirildi ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Başarısız bir yarı geçirdi. Hee Şenol Güneş'i yönetim seçimi kazanmak için getirdi. Seçimi kazandı da. O dönemde olumsuz bir sonuç ortaya çıktığında bunu yönetim değil Şenol Güneş üstlenecekti ve yönetim çok rahat bir şekilde seçimi kazanacaktı. Kazandı ama zar zor. (1014 boş oy var.) Bana hobiler bul dediğini gördüm. Aynı şeyi ben sana öneriyorum. Eğer yönetim ve teknik adamı beğeniyor ve birşeyler yapabileceğine inanıyorsan hayalciliğin bir numaralı insanı sensindir. Kazandığı bütün galibiyetler (5 galibiyet) yalancı bahar esintisinden başka bir şey değil. 5 galibiyetin kimlere karşı alındığını derinlemesine tekrar analizini yaptığın zaman ne demek istediğimi anlayacaksındır. İyi Forumlar dilerim.
Galatasaray pastada çilek arıyor. Gerek var mı takdiri taraftar versin.Banza çok iyi. Beşiktaş saçma transferler yapacağına şu oyuncuyu alsa çok daha fazla iş yapar. Fener'de El-Nesyri'yi satarsa araplara hiç düşünmeden alsın. Galatasaray'ın şu anlık ihtiyacı yok gibi.