Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | Trendyol Süper Lig 11. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Trabzonspor kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Ulan iki taraf için rezalet kararlar veren bir hakem vardı, Arda Kardeşler, Galatasaray-Beşiktaş maçıydı.

Bugün bu genç hakem kardeşimiz, o maçtan beter kararlar vererek hem Feneri hem Trabzon'u mağdur ettiler. Trabzon'un ilk golü sabah/akşam gol, iki penaltısı da penaltı.

Ama Fenerbahçe aleyhine de kararlar verildi, mesela iptal edilen penaltı pozisyonu çok tartışılır.

Ulan bir derbi sorunsuz geçsin be

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Bu kadar IQ'su düşük futbolcu topluluğuyla bu oyun bile mucizeydi. Bu kadronun kurulumunda emeği geçen herkesin Allah cezasını versin. Rakip değişiklik yaparken sen yapamıyorsun çünkü kulüben boş. Büyük futbol aklının yaptığı kadro mühendisliği ancak böyle olur. Hakem müdahalesi ile 1-0 geriye düştük, kadromuz yetersiz olduğu için 2-3 yenildik.

Çöpe giden bir sezon daha. Aralık ayında seçim var ama adaylar birbirinden beter. Bir şekilde üçüncü yol çıksa keşke ama zor duruyor.

Çağlar pozisyonunda el yok muydu yahu? Hakemlerin vara gitmemesi bile ayrı şüphe

Pozisyonda ilk En-Nesyri zaten faul yapıyor. Devamında da Banza'nın eline vurmuyor.

• Okudum
Reactions: RüzgarGülü
Bu kadar IQ'su düşük futbolcu topluluğuyla bu oyun bile mucizeydi. Bu kadronun kurulumunda emeği geçen herkesin Allah cezasını versin. Rakip değişiklik yaparken sen yapamıyorsun çünkü kulüben boş. Büyük futbol aklının yaptığı kadro mühendisliği ancak böyle olur. Hakem müdahalesi ile 1-0 geriye düştük, kadromuz yetersiz olduğu için 2-3 yenildik.

Çöpe giden bir sezon daha. Aralık ayında seçim var ama adaylar birbirinden beter. Bir şekilde üçüncü yol çıksa keşke ama zor duruyor.

Pozisyonda ilk En-Nesyri zaten faul yapıyor. Devamında da Banza'nın eline vurmuyor.
Uzamayacagim kazandığımız için yoksa bende daha doluydum. Ama senin gibi düşünmüyorum bana göre hakemler de Trabzonsporu korudu. :)