- Reaksiyon puanı
- 54,304
- Puanı
- 1,060
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Ozan Tufan, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda pas vererek Trabzon’u mutlak golden etti.
Tersten herhalde bulduğu pozisyonları. Sarı lacivert olanlar fener hocamAtamayana atarlar. Trabzon bulduğu pozisyonları atacaktı. Ozan’ın karşı karşıya pas vermesi inanılmaz bir olay zaten.
Video attım link atmadım ki beni niye alintiladin.
Trabzon maçın başlarında baskılı başladı birkaç pozisyon buldu oralarda atacaktı işte1 golle ilk yarıyı bitirmek iyi geldi. El Nesrin deli ediyor.
------
Tersten herhalde bulduğu pozisyonları. Sarı lacivert olanlar fener hocam
------
Video attım link atmadım ki beni niye alintiladin.
Ts ‘un attığı golde faul var mı?Keyifli bir maç...
Her iki takım adına pozisyon mevcuttu.
Her iki kalecide başarılı kurtarışlar yaptı..
Bizim Çağlar ve Mert evlere şenlik 🤐🤐🤐
Ozanın içinde Fenerbahçelik kaldığı belli, karşı karşıya asist yapmaya çalışarak bir nevi bizi kurtardı
Maç ortada her skora gebe.
------
Daha yeni korsan uyarısı yapıldı forumda 🤫🤫🤫🤫
El Nesrin sac baş yoldurtuyorTrabzon maçın başlarında baskılı başladı birkaç pozisyon buldu oralarda atacaktı işte
Sonra Fener oyunu dengeledi ve öne geçti. En Nesrin tam beceriksiz
90'a topu yollayan adam neler yapiyor.
https://twitter.com/x/status/1853112400632754192
https://twitter.com/x/status/1853115433672651255
Bence yok gibi.. Ama bizimkiler topu bıraktı adam yere düşünce Hakem gol olmadan düdük çaldığı için VAR bakmadı.Ts ‘un attığı golde faul var mı?
İyi analiz etmişsin. Hakem doğru karar verdi. Kaç kez gösterdi zaten açık pozisyonBence yok gibi.. Ama bizimkiler topu bıraktı adam yere düşünce Hakem gol olmadan düdük çaldığı için VAR bakmadı.
Trabzon bir penaltı golüyle daha 2-1 öne geçtiMaç böyle bitsin, kimse puan alamasın yarışmadan bari, amin.
Şaka mı?Trabzon bir penaltı golüyle daha 2-1 öne geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?