Trabzonspor 2-2 Samsunspor | 2024-25 Trendyol Süper Lig 37. Hafta Maçı

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,134
Puanı
610
1000010583.jpg

Süper ligde herhangi bir iddiası kalmayan Trabzonspor, sahasında üçüncülük mücadelesi için Beşiktaş ile çekişen Samsunspor'u ağırlıyor.

☀️ 20°
⏰ 19.00
🏟 Papara Park
🆚 Reeder Samsunspor
📺 beIN SPORTS 2

Maç hakkındaki görüşlerinizi konu başlığının altına yazabilirsiniz. İyi Seyirler.

Trabzonspor XI: Taha, Malheiro, Salih, Okay, Mustafa, Folcarelli, Mendy, Zubkov, Visca, Nwakaeme, Sikan.

Samsunspor XI: Okan, Bola, Van Drongelen, Satka, Zeki, Bennasser, Ntcham, Emre, Holse, Schindler, Dimata.

Dakika 28
Gol: Emre Kılınç.

Defansın iki orta sahadan devşirme olur ise golü yersin.

İlk Yarı Sonucu: Trabzonspor 0-1 Samsunspor

Bu takımda hâlâ neden Visca oynuyor anlamıyorum. Safi zarar adam. Zubkov-Pedro uyumunu bu adam için bozmak çok saçma bir hareket. Devrede Visca yerine Draguş girerse biz maçı çeviririz.

İlk yarı sonrası 46'da Danilo Sikanı oyundan almak nedir? Net bir şekilde takmış durumda Fatih Tekke oyuncuya. Başka bir açıklaması yok bu olayın.

Dakika 86
Gol: Pedro Malheiro

Dakika 88
Gol: Pedro Malheiro

Dakika 89
Gol: Marius

Pedro kardeşim yine bir imza maçı oynuyor. Golleri olmasa bile takımın en iyisiydi şimdi işi süsledi. Seneye zor tutarız onu.

Ozan yine çok güzel adamı takibi yapıp golü yedirdi.

Pedro kardeşim yine bir imza maçı oynuyor. Golleri olmasa bile takımın en iyisiydi şimdi işi süsledi. Seneye zor tutarız onu.

Ozan yine çok güzel adamı takibi yapıp golü yedirdi.
7 orta saha ile oynuyor TS. Savunma evlere şenlik. Banza & Visca ne yapıyor belli değil.

Yazık oldu şu oyuna. Kesinlikle galibiyeti hak etmiştik. Hoca iki haftadır saçma işler yapıyor. İlk geldiği zamanki haline dönmesi gerek.

• Aynen
Reactions: TenTen
Samsun alır zaten diyordum o yüzden 3 lük için kazansak da önemli değil diyordum ama Samsun puan kaybetti biz de yenildik :A