- Reaksiyon puanı
- 65,362
- Puanı
- 1,060
Fred’i sakatlasa fena olmaz nasılsa hakemler kart da göstermiyor Torreira’yaGeçen sezon emekleyerek göstermişti evet.![]()
Fred’i sakatlasa fena olmaz nasılsa hakemler kart da göstermiyor Torreira’yaGeçen sezon emekleyerek göstermişti evet.![]()
Becao’da bir dalsa ortalık karışsa.Fred’i sakatlasa fena olmaz nasılsa hakemler kart da göstermiyor Torreira’ya![]()
Hadi inşallah bize kaos lazım zatenBecao’da bir dalsa ortalık karışsa.![]()
Zararlı olan siz çıkarsınız.Hadi inşallah bize kaos lazım zatenİstenmeyen olaylar yaşansın istiyoruz
Kuru kuruya derbi çok zevksiz olur
![]()
Bekleyip göreceğizZararlı olan siz çıkarsınız.![]()
Beşiktaş bu maçı kesin kazanır diyerekten Beşiktaş’a büyü yaptı@bazinga ts kazansın demişti, nasıl okudun acaba?![]()
Herkese hayırlı futbollar.Beşiktaş bu maçı kesin kazanır diyerekten Beşiktaş’a büyü yaptıAsıl sen ayakta uyumuş ve olayı anlamamışsın
![]()
Geçmiş olsun çok üzüldüm10 kiṣilik takımı nasıl yenemediler hayret ya
Geçmiş olsun çok üzüldüm![]()
10 kiṣilik takımı nasıl yenemediler hayret ya
Geçmiş olsun çok üzüldüm![]()
Yiyin birbirinizi uzaylı adam görseli.Belli belli çok üzülmüṣsün ama dur sen gülme komṣuna gelir baṣına olduğu gün bende "üzülürüm"![]()
Haftaya yaşanma ihtimali yüksek bu durumunBelli belli çok üzülmüṣsün ama dur sen gülme komṣuna gelir baṣına olduğu gün bende "üzülürüm"![]()
Yiyin birbirinizi uzaylı adam görseli.![]()
Beraberliği destekliyor.Haftaya yaşanma ihtimali yüksek bu durumunKimi destekliyorsun FB-GS derbisinde
![]()
Haftaya yaşanma ihtimali yüksek bu durumunKimi destekliyorsun FB-GS derbisinde
![]()
Görürüz be gülüm Avrupa dediğin nedir ki.Sende pek sırıttın sizleri böyle Avrupada sırıtırken görelim biraz![]()
Görürüz be gülüm Avrupa dediğin nedir ki.![]()