- Reaksiyon puanı
- 57,537
- Puanı
- 1,060
Fred’i sakatlasa fena olmaz nasılsa hakemler kart da göstermiyor Torreira’yaGeçen sezon emekleyerek göstermişti evet.
Fred’i sakatlasa fena olmaz nasılsa hakemler kart da göstermiyor Torreira’yaGeçen sezon emekleyerek göstermişti evet.
Becao’da bir dalsa ortalık karışsa.Fred’i sakatlasa fena olmaz nasılsa hakemler kart da göstermiyor Torreira’ya
Hadi inşallah bize kaos lazım zaten İstenmeyen olaylar yaşansın istiyoruz Kuru kuruya derbi çok zevksiz olurBecao’da bir dalsa ortalık karışsa.
Zararlı olan siz çıkarsınız.Hadi inşallah bize kaos lazım zaten İstenmeyen olaylar yaşansın istiyoruz Kuru kuruya derbi çok zevksiz olur
Bekleyip göreceğizZararlı olan siz çıkarsınız.
Beşiktaş bu maçı kesin kazanır diyerekten Beşiktaş’a büyü yaptı Asıl sen ayakta uyumuş ve olayı anlamamışsın@bazinga ts kazansın demişti, nasıl okudun acaba?
Herkese hayırlı futbollar.Beşiktaş bu maçı kesin kazanır diyerekten Beşiktaş’a büyü yaptı Asıl sen ayakta uyumuş ve olayı anlamamışsın
Geçmiş olsun çok üzüldüm10 kiṣilik takımı nasıl yenemediler hayret ya
Geçmiş olsun çok üzüldüm
10 kiṣilik takımı nasıl yenemediler hayret ya
Geçmiş olsun çok üzüldüm
Yiyin birbirinizi uzaylı adam görseli.Belli belli çok üzülmüṣsün ama dur sen gülme komṣuna gelir baṣına olduğu gün bende "üzülürüm"
Haftaya yaşanma ihtimali yüksek bu durumun Kimi destekliyorsun FB-GS derbisindeBelli belli çok üzülmüṣsün ama dur sen gülme komṣuna gelir baṣına olduğu gün bende "üzülürüm"
Yiyin birbirinizi uzaylı adam görseli.
Beraberliği destekliyor. @Yakamoz-AsiHaftaya yaşanma ihtimali yüksek bu durumun Kimi destekliyorsun FB-GS derbisinde
Haftaya yaşanma ihtimali yüksek bu durumun Kimi destekliyorsun FB-GS derbisinde
Görürüz be gülüm Avrupa dediğin nedir ki.Sende pek sırıttın sizleri böyle Avrupada sırıtırken görelim biraz
Görürüz be gülüm Avrupa dediğin nedir ki.
Beraberliği destekliyor. @Yakamoz-Asi
Fenerli çıktı ya İsviçreli kötü moderatör 😱Buna cevabım o kadar belli ki yani sorman bile acaip dimi @12.Adam