Trabzonspor 1-0 İkas Eyüpspor | Trendyol Süper Lig 23. Hafta

TenTen

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
5,001
Puanı
610
1000008224.jpg

Trabzonspor'un üst tarafta bulunan rakipleri ile arasının açılmaması için belki de son şansı olan İkas Eyüpspor maçı bugün oynanacak.

Trabzonspor - İkas Eyüpspor maçı bugün saat 20.00 de Papara Park stadyumunda seyircilerle buluşacak.

Fav10 ailesi olarak keyifli seyirler dileriz. Maç hakkında yorumlarınızı konu başlığının altına yazabilirsiniz.

Trabzonspor XI: Uğurcan, Pedro, Savic, Batagov, Mustafa, Lundstram, Umut Güneş, Visca, Zubkov, Nwakaeme, Banza

Eyüpspor XI: Berke Özer, Vezo, Robin Yalçın, Claro, Umut Meraş, Melih Kabasakal, Yalçın Kayan, Tayfur Bingöl, Emre Mor, Prince, Thiam

çok iyi maç olacağını düşünüyorum. Bol gol bekliyorum. Arda Turan, Şenol Güneş'li Trabzon deplasmanından çıkabilirse ligde sezonun en iddialı bir kaç galibiyetinden birini elde etmiş olur. Beraberlik de çok iyi sonuç Eyüp için.

Eyüp baya defansif bir kadro ile çıkıyor. Nwakaeme'nin çalımları ile Zubkov'un şutları bizim için belirleyici olacak bence. 5 oyuncu kart sınırında bunların arasında bir tek Uğurcan büyük eksik olur o yüzden ekstra dikkatli olması gerekiyor.

Eyüp'ün kadro kısa gözüktü bana. Duran toptan gol atacağımız hissi geldi.

Banza iki haftadır silik oynuyorsun. Penaltıyı da yaptırdın.

İYS: Trabzonspor 0-0 Eyüpspor

Lundstram rencide edilerek gönderilmeli. Kötü oyunun en büyük sebebi. Takım çok durağan oynuyor herkes topu ayağına istiyor. Yetenek olarak kısıtlı bir kadro. Cham değişikliği oyuna hareket getirebilir yoksa bu oyun bir yerde patlar. İlk yarı bizimkilerin şutları tribünleri dövmekten başka bir şey yapmadı.
------

Çok kötü iki değişiklik yaptı. Veririz bu maçı.

Son düzenleme:
Gol: Jhon Lundstram.

MS: Trabzonspor 1-0 İkas Eyüpspor
Gol: Lundstram.

İlk yarıda tam bir karmaşa vardı. Devrede yapılan değişiklikler sonrası herkesin rolü belli olunca gol de geldi. Oyunu iyi tuttuk ama maçtan gram zevk almadım. Sonuç olarak haneye 3 puan yazdırmak önemliydi. Rakibin kalitesizliğini değerlendirmiş olduk. Mustafa ve Zubkov'u beğendim. İkisi de hareketli oyuncu. Hocanın acil bir şekilde takımdaki rolleri belirlemesi lazım. Bence Zubkov'da ısrarcı olup Visca'nın hamle oyuncusu olması gerekiyor. Visca bugün bizi çok yordu. Sikan'ı da rotasyona dahil edip Nwakaeme'nin üzerindeki yükü indirmeliyiz. Savic bugün arkayı iyi toparladı. Oyun kuralları içerisinde adamını iyi bastırdı.

Hakemi ben baya beğendim. Kusursuza yakın bir maç yönetti. Oyunun oynanmasına müsaade etti. Avantaj kuralını çok doğru yerlerde kullandı.

• Beğendim
Reactions: TenTen