Muazzam bir maçtı. Bu yılki oynanan en iyi maçtı net olarak. İki takım da çok çok iyi oynadı ve bu ligin üzerinde bir futbol vardı özellik hücum performansı olarak. Zaten pek bir umudum yoktu Beşiktaş yenilse bile bir şey fark etmeyecekti ama en azından Trabzon'un namağlup serisi bozulmasın diye beraberlik iyi olurdu memleketimiz sonuçta.
Yine de atılan tüm gollerin müthiş olduğu gibi son dakika Atiba'nın attığı kafa golü de müthişti. Be adam sende o yaşta nasıl bir enerji var kalkıp orta sahadan gidiyorsun öyle bir kafa vuruşu yapıyorsun dakika 90'da. Helal olsun demekten başka bir şey denemez. Beşiktaş'a da tebrikler artık bu dakikadan sonra şampiyonlukları garantidir.
Biz de artık Başakşehir'i yenip 2. olmaya bakalım. 2 olursak Şampiyonlar Ligi gruplarına 2 takımla gitme ihtimalimizi çok yüksek görüyorum yıllar sonra. Hadi inşallah.
Biz de artık Başakşehir'i yenip 2. olmaya bakalım. 2 olursak Şampiyonlar Ligi gruplarına 2 takımla gitme ihtimalimizi çok yüksek görüyorum yıllar sonra. Hadi inşallah.