Trabzon Brezilya'lı Yıldız Fred'in Peşinde!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,389
Puanı
1,061
MALOUDA BOSİNGVVA OLDU FRED NİYE OLMASIN?

Bu sezon Avrupa`da Transferlerin flaş takımı Trabzonspor Brezilya`lı yıldız Fred`i istiyor.Vatan gazetesinin haberine göre transfer sonlanmaya yakın!

Bu yıl Brezilya`da gerçekleşen Konfederasyon kupası`nda başarılı bir performans gösteren ve attığı gollerle göz dolduran tecrübeli forvet için takımı Fluiminense`yle görüşmelere başlandı

ZOR AMA HAYAL DEĞİL!Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada Yabancı golcü arayışına geçtiklerini söylemesi bu transferin olması ihtimalini güçlendiriyor

Alırsa çok iyi olur Trabzon için ama ben bu transferi çok gerçekçi görmüyorum:)

Valla Bosingwa ve Malouda'dan sonra İbrahim reyiz Fred'i de alırsa şaşırmam. :)

Ozan'ın dediği gibi ben de pek sevmezdim ama Konfederasyon Kupası'nda gerçekten iyiydi. İhtiyacımız olan özellikte bir isim çok katkı sağlar, umarım gerçekleşir.

Fred bunlara benzemez.Brezilya milli takımımnda direkt oynayan bir oyuncudan bahs ediyoruz.İşi zor Trabzon`un.Alacaklarını pek düşünmüyorum.Ama Fred`in de Brezilya`da kalması zor bence.Aslında BJK`in da forvet golcü sıkıntısı var.Ronaldinho`dan vazgeçip ani bir kararla Fred`i almak isterlerse Mustafa`yla çok iyi ikili olurlar

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny
Pek beğenmem normalde ama Konfederasyon Kupasında çok formda gözüktü. Alırlarsa büyük iş başarırlar ama ben Brezilya'da kalacağını tahmin ediyorum...
öncelikle konuyu uplattım için özür dilerim sayın yönetici.fredi severim konfederasyon kupasında ilk görmüştüm ordan 2022 yılına kadar emekli olanak kadar takip ettim gerçekten çok başarılı bir futbolcuydu.bu arada haklı çıktınız brezilyada kariyerini sonlardırdı.
Fred bunlara benzemez.Brezilya milli takımımnda direkt oynayan bir oyuncudan bahs ediyoruz.İşi zor Trabzon`un.Alacaklarını pek düşünmüyorum.Ama Fred`in de Brezilya`da kalması zor bence.Aslında BJK`in da forvet golcü sıkıntısı var.Ronaldinho`dan vazgeçip ani bir kararla Fred`i almak isterlerse Mustafa`yla çok iyi ikili olurlar
gerçekten haklı çıktınız .trabzon alamamış zamanında.gerçekten çok başarılı bir futbolcuydu fred.

• Beğendim
Reactions: bazinga
öncelikle konuyu uplattım için özür dilerim sayın yönetici.fredi severim konfederasyon kupasında ilk görmüştüm ordan 2022 yılına kadar emekli olanak kadar takip ettim gerçekten çok başarılı bir futbolcuydu.bu arada haklı çıktınız brezilyada kariyerini sonlardırdı.

gerçekten haklı çıktınız .trabzon alamamış zamanında.gerçekten çok başarılı bir futbolcuydu fred.
Merakımı mazur görün, neden konuyu uplatma ihtiyacı duydunuz sayın yeni üye? :)

kullanıcı adım fred ya kendisini seviyorumda ve mesajlarınıza katıldığımı belirtmek istedim..sizlerin yorumunuzu görünce cevap verip uplatayım dedim.bu arada yeni üye değilim.
Evet statünüz hala yeni üye olarak kalmış, o yüzden yenisiniz sandım. Hiç denk gelmedik galiba. Fred kullanıcı adını görünce fenerde oynayandır diye düşünmüştüm. Malum sizin sevdiğiniz olan Fred, galiba sadece Lyon`da oynadı. Pek izleyemedik Avrupa`da.

• Beğendim
Evet statünüz hala yeni üye olarak kalmış, o yüzden yenisiniz sandım. Hiç denk gelmedik galiba. Fred kullanıcı adını görünce fenerde oynayandır diye düşünmüştüm. Malum sizin sevdiğiniz olan Fred, galiba sadece Lyon`da oynadı. Pek izleyemedik Avrupa`da.
evet statüm gereği yeni üye ama baya foruma ara vermiştim şifremi unuttmuştum sonra sayın yönetici yardımıyla 3 veya 4 senedir aktifim.evet fred lyon oynadı ama fluminense emekli oldu 2022 yılında.gerçek fred budur.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
evet statüm gereği yeni üye ama baya foruma ara vermiştim şifremi unuttmuştum sonra sayın yönetici yardımıyla 3 veya 4 senedir aktifim.evet fred lyon oynadı ama fluminense emekli oldu 2022 yılında.gerçek fred budur.
Biliyorum çok iyi forvetti. Eski dönem santrforlarının son örneklerindendi Fred. Keşke Avrupada oynamayı seçseydi ama genel brezilyalı futbolcu tavrıyla kendi ülkesinde kalmış. İstatistiklerine baktım oynadığı her 2 maçtan birinde gol atmış, çok çok iyi istatistik.

• Beğendim