Gönlümü vermedim yol verdim çünkü hepsi görümcem olacak Çiğdem gacısının casusuydu. .ssKız @Forumdash yalının anahtarını verince sana sen de mutluluktan aşçı bahçıvan uşak ve şöföre vermiştin gönlünü mutluluktanMillete laf etme o yüzden
![]()
Gönlümü vermedim yol verdim çünkü hepsi görümcem olacak Çiğdem gacısının casusuydu. .ssKız @Forumdash yalının anahtarını verince sana sen de mutluluktan aşçı bahçıvan uşak ve şöföre vermiştin gönlünü mutluluktanMillete laf etme o yüzden
![]()
Aaa hani sisterın idı hogatha 😱Gönlümü vermedim yol verdim çünkü hepsi görümcem olacak Çiğdem gacısının casusuydu. .ss
O sisterlık tüm tapuları üstüme geçirdikten sonra oldu.Aaa hani sisterın idı hogatha 😱
Özgür ve kaslarıŞu lanet diziden Özgür Foster ve Ulvi Kahyaoğlu'nu kurtarmıyor muyuz ya? Cidden sıktı çünkü.
Olağanüstü birisi.Özgür ve kasları![]()
Keşke benim olsaOlağanüstü birisi.![]()
İkisi de benim, sen git KMS'yi al. Ayrıca Ulvi'yi beğenmemek de büyük zevksizlik.Keşke benim olsaUlviyi beğenmiyorum ama o senin olabilir
![]()
Kmsden nefret ediyorumİkisi de benim, sen git KMS'yi al. Ayrıca Ulvi'yi beğenmemek de büyük zevksizlik.![]()
Seni zevkli zannediyordum, bayağı bir şaşırttın.Kmsden nefret ediyorumUlvi de bana yan rol oyuncusu gibi geliyor yakışıklı da değil
![]()
Özgür fostera aşığım amaSeni zevkli zannediyordum, bayağı bir şaşırttın.![]()
Arada bir zevkli olabiliyormuşsun.Özgür fostera aşığım ama![]()