Tozlu Yollar Dizisinin İlk Fragmanı Atv FF Özel

Bu akşam 3 dizininde ilk fragmanı yayınlanmış. :D

ne diyor nediyor ??

namussuzlardan intikam almak için namusumdan vazgeçtim diyor :))

bu lafı erkek veya kadın kim diyorsa kötü yola düşecek benden söylemesi :))

Bu dizi bence tutmaz.Çarşambaya koyarsa tutma ihtimali zaten yok.
Hafta sonuda dizi izleyen pek olmaz zaten.Anca komedi izlenir.Alev Alev gibi orta karar gider bu dizide.

Fragman i dün aksam ATV de gördüm ve bence etkileyici bir fragman hazirlanmis, bana kadinlarin ilgisini cekebilir gibi geldi.

Fragman i dün aksam ATV de gördüm ve bence etkileyici bir fragman hazirlanmis, bana kadinlarin ilgisini cekebilir gibi geldi.

çarşamba çok zorlu gün kadınlar muhteşem izliyor. başka bir dizi izlemesi için kadınlarin en az muhteşem kadar dikkat çekici oyuncu ve konusu olmalı.

en zor gün çarşamba 21-23 arası tam 4 tane dizi tutmuş .başka gün bu kadar tutan dizi yok. atv ninde boş günü başa yok

Ben dizide değilim de Videodaki çevre Assassin's Creed'de kine çok benziyo canım çekti oynayım az :)

bu dizinin çarşamba tutma ihtimali söz konusu değil perşembe ce cumat-ya berenle tuba ggleince o günler de gider salı zaten biü yü tutturdu cumartesi çok idddalı olmasa d akadın izleyicinin çoğunluğu lala devrinde ya pazara ya pazartesiye anca oralarda da 4 reyting

bu dizinin çarşamba tutma ihtimali söz konusu değil perşembe ce cumat-ya berenle tuba ggleince o günler de gider salı zaten biü yü tutturdu cumartesi çok idddalı olmasa d akadın izleyicinin çoğunluğu lala devrinde ya pazara ya pazartesiye anca oralarda da 4 reyting

cuma günü koçanı kaldırır atv bu diziyi koyar :))

ama tutması için cumartesi pt2 en iyi saat :)

bu çarşamba da kupa maçıvar ondan sonra kupa maçları ara verecek . haftaya değil diğer hafta yayında 6 şubatta yani