Total Dizisi Neden İzlenir?

Altında araba lüks evde Avrupai mi demek?Avrupai ne demek?:D Normal aileli Total dizisi yok Türkiyede.Bizden biri demek küfür gibi bir şey olur.Her türlü pislik oluyor.Türk aile kavramına kesinilkle zıt demiyorum ama kesinlikle uygun değil Deniz`cim:D
AB dizi aile yapısı bize uygun mu yani duy da inanma :D Dizi senaryosu sonuçta illa ki aile yapısı olarak bulmasan da kendini hikayenin içinde kendini bulabilirsin bakınız Karagül ki 14 reytinglere kadar çıkmış bir dizidir. :D AB oranları da fena değildi hani :A

AB dizi aile yapısı bize uygun mu yani duy da inanma :D Dizi senaryosu sonuçta illa ki aile yapısı olarak bulmasan da kendini hikayenin içinde kendini bulabilirsin bakınız Karagül ki 14 reytinglere kadar çıkmış bir dizidir. :D AB oranları da fena değildi hani :A

Hoşgeldinnn :Z:Z bonişimmmm nasılsınn casperlıktan çıkmışş bonişimm :F

@S.G.A.T. etiketine bir dönemedim ya ben drama severim beni hep kendine çeker duygusal olduğumdandır nedir bilmiorum ama bende komediden çok dram ağır basar
aksiyon ve drama benim favorim her zamn ya:D

ben AB Aile uygun demedim ki.Onu nereden çıkardın?:D Zaten aile yapısına uygun olması genelde mantıklı değil.Çünkü genelde düzgün aileler sıkıcı olur.Neyini izlicen di mi:D
Karagülün daha ilkinde abi kardeşi öldürmüyormuydu?Sonra yeni karısını evlenmeden önce öldürdüğü kardeşinin çocuğunun yatağına sokmuştu?:A Daha örnek verdiğin dizi bu düşün durumu:A
AB net.Dizi çekiyoruz günlük hayat değil diyor adamlar.Mantıklı.

Bana göre kaliteli olan dizileri AB dizileri:D ama aslında öyle bir net tanımlama yok diziler arasında.Total halk dizileri.AB belli bir kesimin izlediği diziler.Mesela Arka Sokaklar Total dizisi.Eskilerden mesela Aşk-ı Memnu,Suskunlar AB dizileri.Bİraz ilgilenirsen 2-3 haftaya net anlarsın:)
Halkın kitlesi Totali Arka sokakların kitlesi Kenar kesim @S.G.A.T