Hhaha Aaa benimde öyle oluyor bu kadını anarkan İnş diğer türk erkekleride senin gibi bilinç sahibi olurlar gözleri açılırÖğhh midem bulandı.
Hhaha Aaa benimde öyle oluyor bu kadını anarkan İnş diğer türk erkekleride senin gibi bilinç sahibi olurlar gözleri açılırÖğhh midem bulandı.
Ready Player One var öncelikli, bir sonraki haftaya kalırsa anca.Hala sinemalarda, izleyebilirsin.
Ready Player One var öncelikli, bir sonraki haftaya kalırsa anca.
Benim anlamadığım şey Brad Pitt niye bu kadın ile evlendi. Korkunç şekilde manasızlık içeren bir birliktelik.Hhaha Aaa benimde öyle oluyor bu kadını anarkan İnş diğer türk erkekleride senin gibi bilinç sahibi olurlar gözleri açılır
Sen de üşenme de buna yap yorumunu Ben de yarın Ready Player'a gitmeyi düşünüyorum. Gidip taze taze yorumlayayımBir sonraki haftaya internete düşmüş olur artık, sinemaya gitmeye değmez. Ready Player One’a ben de gitmeyi düşünüyorum, izleyince yorum yaparsan iyi olur.
Sen de üşenme de buna yap yorumunu Ben de yarın Ready Player'a gitmeyi düşünüyorum. Gidip taze taze yorumlayayım
Aaa işte hep yakışıklı adamları tipsiz ecünnüler kapıyor 😕 😕😕Benim anlamadığım şey Brad Pitt niye bu kadın ile evlendi. Korkunç şekilde manasızlık içeren bir birliktelik.