Tom Hanks'li Sully'nin Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
surgunum yeni bir haber konusu açtı

Tom Hanks'li Sully'nin Fragmanı Yayınlandı!

CmKN9FrXEAAw-mH.jpg

Yönetmen koltuğuna Clint Eastwood'un oturduğu Sully’nin fragmanı yayınlandı!

Tom Hanks’in başrolde yer alacağı filmin oyuncu kadrosunda Aaron Eckhart, Sam Huntington, Laura Linney, Anna Gunn gibi oyuncular yer alıyor.

Film gerçek bir olaya dayanıyor. 2009 yılında New York’ta bir nehire zorunlu iniş yapan ve 155 yolcunun hayatını kurtaran Chesley Sullenberger’in hikayesini anlatacak.

Film, 9 Eylül 2016'da vizyona girecek. İşte o fragman:

Filmin posteri:

CmIlWOfUYAA70vz-1.jpg

Orijinal formatta oku

BOS gibi yine onlarca kişinin hayatını kurtaran kahraman hikayesi... Zaten sadece konuyu okusak bile başrolün kim olduğu tahmin edilebilir. :)

Clint Eastwood'a American Sniper faşistliğinden dolayı darılmıştım. Konu bakımından ikinci bir Sniper vakasının olması beklenemez ama yine de Clint Eastwood'ın yönetmen olması heyecan vermiyor Sniper hayal kırıklığından sonra.

Captain Phillips'e yakın bir şey beklerken daha çok Flight'a benzer bir film gibi duruyor. Flight'ı çok sevmiştim bu da onun kadar iyi bir film olur umarım ama fragman pek bir şey anlatmadı bana.

Tom Hanks'i böyle beyaz saçlı görmek tuhaf. :( Performansı yine iyi gözüküyor ama umarım 1-2 tane Oscar'a oynayan sahnesi vardır da artık adaylık hasretine son verir. :)

Fragmanla ilgili yorumlar gördüğüm kadarıyla epey olumlu. Film Oscar'a aday olur mu bilmem ama gişede iyi iş yapacağı kesin gibi. Clint Eastwood büyük saygıyı hak ediyor. Yaşıtları ayakta duramazken hala eli yüzü düzgün, yüksek kalitede filmler çıkarıyor.

Bu arada bu film tamamı IMAX olarak çekilen ilk film olma özelliğini taşıyormuş. Fragmanda pek Imaxlik albenisini görmedim ama tabii ki gidip IMAX olarak izleyeceğim. :):)

Fragmanı iyi gözüküyor. Zaten Eastwood'un ustalığına güvenim tam. Tom Hanks'in de 3. Oscar'ı zorlayabileceği bir film bence. Artık yıllar sonra bir adaylık daha yakışır.

Ben beğenmedim fragmanı. Beni heyecanlandırabilecek bir şey göremedim. Umarım filmi izlerken gerilim hissi bana geçer.

Bir de konuyu okuyunca bundan nasıl 2 saatlik bir film çıkar diye düşündüm. :D Yolcuların hikayesiyle falan zenginleştirilecek herhalde.

Ben beğenmedim fragmanı. Beni heyecanlandırabilecek bir şey göremedim. Umarım filmi izlerken gerilim hissi bana geçer.

Bir de konuyu okuyunca bundan nasıl 2 saatlik bir film çıkar diye düşündüm. :D Yolcuların hikayesiyle falan zenginleştirilecek herhalde.
Olaydan sonrasını işleyecek herhalde filmin ciddi kısmı. Fragmanda o kısımlara yer verdiklerine göre. :)

Olaydan sonrasını işleyecek herhalde filmin ciddi kısmı. Fragmanda o kısımlara yer verdiklerine göre. :)
Pilota olaydan sonra soruşturma açılıyor. Yani kahraman ilan ediltikten sonra zor günler geçirmeye başlayacak o kısımlar da önemli.

Son kısmıdır diye ummuştum o bölümlerini. :D Olaydan sonra ne olmuş ki işlenecek acaba? Şaşırdım.

Edit: Anladım. :D Benim beklentim daha da azaldı. :D

Film haftaya Türkiye dahil pek çok yerde vizyona girecek ama Telluride'da ilk gösterimi birkaç saat önce yapıldı.

Filmle ilgili yorumlar orta düzey. Clint Eastwood'un son yıllardaki en iyi işi diyen de var daha ortalama yorumlar yapan da var. Eleştirmen puanları henüz gelmedi ama 70-75 civarı olması beklenebilir.

İlk eleştiriler tamamen Tom Hanks'e yoğunlaşmış. Performansı çok iyiymiş ve filmi taşımış. Kariyerindeki yeni zirve olarak tanımlayan bile var. Oscar adaylığı bu sefer, nihayet geliyor galiba. :Z

Bu arada ikinci posterini paylaşmamışız. Bence daha güzel olanı o. :)

cpbh8ejwgaaispb-jpg-large.jpg

@sürgünüm @Danger UA! @berkann @Tolstoyevski

Konusu çok ilgi çekici filmin, severim bu tarz filmleri. Yönetmen Clint Eastwood olunca bir de Tom Hanks başrol oynayınca sinemada izlememek olmaz. :D

Film haftaya Türkiye dahil pek çok yerde vizyona girecek ama Telluride'da ilk gösterimi birkaç saat önce yapıldı.

Filmle ilgili yorumlar orta düzey. Clint Eastwood'un son yıllardaki en iyi işi diyen de var daha ortalama yorumlar yapan da var. Eleştirmen puanları henüz gelmedi ama 70-75 civarı olması beklenebilir.

İlk eleştiriler tamamen Tom Hanks'e yoğunlaşmış. Performansı çok iyiymiş ve filmi taşımış. Kariyerindeki yeni zirve olarak tanımlayan bile var. Oscar adaylığı bu sefer, nihayet geliyor galiba. :Z

Bu arada ikinci posterini paylaşmamışız. Bence daha güzel olanı o. :)

cpbh8ejwgaaispb-jpg-large.jpg

@sürgünüm @Danger UA! @berkann @Tolstoyevski

Metascore puanı 76 şu anda. 6 tane eleştiri var 67 ile 90 arasında.