Tom Hanks, Yeni Clint Eastwood Filminde!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,337
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1434831846.jpg

Son olarak geçtiğimiz yıl Jersey Boys ve American Sniper adlı iki filme imza atan 85 yaşındaki usta yönetmen, aktör Clint Eastwood dur durak demiyor! Son olarak Oscar ödüllü American Sniper ile çok tartışılan Clint Eastwood'un yeni projesi netleşti.

Kahraman bir pilot olan Sully Sullenberger'ın hikayesini anlatacak olan filmin başrolü de belli oldu. Şu günlerde Steven Spielberg ile çektiği ve yıl sonunda çıkacak Bridge of Spies filmiyle gündemde olan, 2 Oscar ödüllü Tom Hanks filmin başrol oyuncusu oldu.

Yani son olarak Captain Phillips'te gemi kaptanı olarak izlediğimiz Tom Hanks bu kez havada kaptanlık yapacak.

Clint Eastwood ve Tom Hanks böylece ilk kez aynı projede çalışmış olacak. Filmin çekimleri yıl sonunda başlayacak ve dağıtımcılığı ise Warner Bros üstlenecek...

Tom Hanks ve Clint Eastwood aynı filmde daha ne isterim ki. Çok sevdiğim iki ismi aynı ortamlarda falan görmek çok iyi olacak. :Z

Gelecek sene de Oscar'da destekleyeceğim bir film çıktı. İki yıl üst üste Oscar yarışında Tom Hanks. :Z

Yalnız Clint dedeye saygımız sonsuz olsa da Oscar ödüllü olmasına rağmen American Sniper dahil son filmleri çok parlak değildi. O nedenle bu filmin de tırt çıkması söz konusu. :( Umarım American Sniper'ın teknik başarısının diğer taraflara da yansıyacağı bir film olur. :)

Clint Eastwood'un son filmi umarım American Sniper olmaz diyordum. İnşallah iyi bir kapanış olur. Ben de destekleyeceğim bu filmi. Umarım Eastwood filmi yetiştirebilir.

Tartışmasız en iyi oyuncu bence bütün izlediğim filmleri birbirinden güzel. Özellikle Yeşil Yol, Er Ryan'ı Kurtarmak ve Forrest Gump her yol Tom Hanks'e çıkıyor. Sade, rafine, serin bir oyunculukla en basit rollerde dahi nefis oynuyor. İyi ki var! :) Bekliyoruz filmi. :)

Sniper'ı beğenmeyen kitle yine Amerikanpropaganda'cılar mı?

Kendi şahsıma gayet başarılı bir filmdi, adamlar yapabiliyor ki yapabiliyorlar lafını yeniden kullanıp bunun bir yüceltilmesi gereken bir kahramanlık filmi olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Hem ismi karizma, hem kendi, hem başarılı. Hangi alanda kusuru olduğunu kestirmek zor. :D Bekliyoruz yeni projesini.

Amerikan Propagandasından çok, Amerikan Ahlaksızlığı olacaktı o film ama kime ne anlatıyorsun, Amerikan özentisi gençlik pek sever öyle filmleri. Küçük çocukları, kadınları rahatça öldürüp; senden KM'lerce öte ülkeyi işgal edip, kendi ülkesini savunan adamlara terörist demek! Ne mükemmel ne müthiş bir film be! Eğer film değil de dizi olsaydı anlardım ama işin içine sinema sanatı girince böyle iftiralarla dolu ahlaksız işler filmin değerini düşürür.

Merak ediyorum, yarın bir gün bu adamlar 1.dünya savaşı ile ilgili, kurtuluş savaşı ile ilgili film çekse; ülkesini savunan atalarımızı terörist olarak gösterse, acaba bu Amerikan özentisi tayfa yine ayakta alkışlar mı o filmi!

Ikincisi teknik açıdan da rezil bir filmdi. O patlama sahnelerini rezalet efektlerle yapmışlar. Çatışma sahneleri hiç de müthiş değildi, onlarca yıl önce çekilen FullMetal Jacket filminden bile kötüydü o anlamda. Oyunculuk zaten Cooper hariç başka oyunculuk görmedim? Yönetmenin ise çekim hataları malum, oyuncak bebekler filan. Sözün özü Amerikan Seviciliği hariç tam bir vasat filmdi.

Bu filmin de Sniper gibi bir film çıkması söz konusu olabilir. Tom Hanks'ın milliyetçi bir yapıda olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama keşke Clint Eastwood böyle taraflı filmler çekip, yüzünü sadece belli bir kesime döneceğine, Milyon Dolarlık Bebek ya da Gran Torino gibi mükemmel bağımsız Filmler çekerek bütün dünyaya böyle yapıtlar armağan etse. :)

Son düzenleme:
American Sniper bence her anlamda çok kötü bir filmdi. Clint Eastwood zaten ödül sezonuna yetiştirmek için apar topar çekmiş filmi. Savaş sahneleri bile çok iyi değildi. Ayrıca bu film propagandanın boyutunu aşmıştı ben daha önce bu kadar tek taraflı bir film izlememiştim. Saving Private Ryan'da da inceden propaganda vardı ama hiç rahatsız olmamıştım.

@Tolstoyevski Aslında Clint Eastwood daha milliyetçi ve muhafazakar yapıda. Tom Hanks'in bazı muhafazakar filmleri olsa da liberal ve demokrat yapıda olduğu biliniyor.