Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Dostum nice yaşlara ve mesajlara foruma son zamanlarda fazla girmiyorum ve genelde girersem senle mesajlaşıyorum. Hediyelerin:
Godfather gelmiş hediye ondan benden de bu geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 99564
İstediğin bir yere benden vizesi de alınmış şekilde uçak bileti İsviçre Kanada Rusya sana kalmış.
Futbol konuşup Galatasaray'dan vermesek olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 99565
Ekli dosyayı görüntüle 99566
Ve güzel kış kareleri ile bitirelim. Yer: Boston
Yine şov yapmışsın, duygularımız karşılıklı ve çok teşekkür ediyorum
İlk hediye... İçimizi yakan bir olay. Aklıma geldikçe hüzünlenirim, zaten şu an kaldı son 7-8 bölümü benim izlediğim bölümlerde... Dünya Süleyman Çakır’a bile kalmadı... Ne adamdı be.
Bu sahne tamamen zaten Godfather’e saygı niyetinde çekilmiş bir olay. Godfather olmasaydı bu sahne de olmazdı...
Sınırsız bilet ve pasaport hakkım olsa ilk gideceğim yer belki olmaz ama mutlaka Sicilya’ya, Corleone kasabasına gitmek isterdim.
Ve tabi attığın bu harika kartpostallık yerlere de.. Ne mekanlar var bir de bizim sokaklara bak hey gidi hey...
------
Hem şarkı, hem söyleyen hem de hediye eden bir başka... Tekrardan çok teşekkür ediyorum
------
Ne efsane dizi ve ne efsane karakterlerdi... Çok teşekkür ediyorum sayın Karahanlı, sadakatimin ödülü olarak Tombalacı’nın üstüne bir de İstanbul Sefirliği verdiniz mi...Doğum günün kutlu olsun ultrAslan nice mutlu ve huzurlu senelere 🥳🥳
Ekli dosyayı görüntüle 99568
Ekli dosyayı görüntüle 99570
Tekrardan teşekkür ederim nice mutlu senelere hep birlikte inşallah.
------
Din kardeşim, sosyalist yoldaşım, felsefik düşünce arkadaşım... Nice 15.000'lere ve nice 30 yıllara. 🥰🥰
Doğum günün kutlu olsun Tols yoldaşım.. Sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara. 🥳🥳
Soldan sağa @DarkLegenD @Maskeli Fedai ve ben... Efsanevi üçlü... Aranızda en erken giden ve kafayı yiyen ben olacağım belki ama olsun.
Hep beraber niçe kafalara günlere inşallah.. 🥳
Son düzenleme: