Tolstoyevski 10.000'ler Kulübünde!

Hediyeyi canım çekti be
Canın çeksin diye bilerek onu seçtim zaten bilmez miyim seni.
İşin kötüsü benim de canım çekti ve burada neredeyse tanesi 100 lira, altın gibi bir şey haliyle sadece PC ya da tel ekranına bandırarak şöyle tadına bakabiliriz.


 
Reactions: Dosi
Çemeni bilirmisin bilmem. Ben de geçen kendim acuka galiba ismi onu yaptım ve çok seviyorum ya. Bol acılı ve sıcak pideye sürmek off. Pastırma tadı da veriyor

Acılı acısız salça ceviz ekmek baharat ve sıvı yağ artı sarımsak karışımı


@Sherlock 'a bir ara hamur tarifi vermiştim unutsun onu. Çok daha harika bir tarifim var. Ekmekler nefis şişiyor ve yumuşaklığını hiç yitirmiyor.
Acıktım. Yemek var ama çay kahvaltı edeyim acılı sos, pişmiş yumurta ve terayağ artı ev yapımı ekmeğimle
 
Reactions: Tolstoyevski
😱 Yemin ederim şimdi sana çemenli yumurta yedin mi hiç, onun kokusu burnumda tüttü diyecektim tüylerim diken diken oldu 😱

 
Reactions: Dosi
😱 Yemin ederim şimdi sana çemenli yumurta yedin mi hiç, onun kokusu burnumda tüttü diyecektim tüylerim diken diken oldu 😱

Biz niye bu ara hep aynı şeyleri düşünmekteyiz

Bu bugün 2 oldu galiba

Yok bu şekilde denemedim hiç
 
Reactions: Tolstoyevski
Biz niye bu ara hep aynı şeyleri düşünmekteyiz

Bu bugün 2 oldu galiba

Yok bu şekilde denemedim hiç
Korkmaya başladım doğrusu ama tüylerim ürperdi tam Google'dan canın çeksin benim de canım çeksin diye aratıp resim atacakken fena denk geldi 😱


 
Reactions: Dosi
Çemenli yumurtayı mümkün olduğunda mutlaka denemenizi tavsiye ederim, çemen pişerken çıkan kokusu zaten başlı başına olay
Tadı da çemenle yumurta karışımı işte belki ağır gelebilir ama çemen seviyorsan rahat gider.
 
Reactions: Dosi
Ben çemene kıyamam onda kullanmaya ama yumurta kızartıp, çemen ile durum yaptığım olmuştur
 
Reactions: Tolstoyevski
Ben çemene kıyamam onda kullanmaya ama yumurta kızartıp, çemen ile durum yaptığım olmuştur
Çemen tek başına ağır geliyor ama yumurtayla burada baya yaygın, bir menemen kadar yaygın olmasa da onun gibi bir şey
Özetle şöyle oluyor


 
Reactions: Dosi
İşte bunlar hep Çemen etkisi... Geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek daima kopulmaz bir çemen bağımız varmış meğer ve bugünkü tüyler ürperten tesadüfle de bir kez daha gün yüzüne çıktı...
 
Reactions: Dosi
Bu işin sonu D...
 
Reactions: Tolstoyevski
Geçen hafta yediğim tavada kızartılmış yumurtalı ekmeğin tadı halen damağımda, yaz ayına rağmen yediriyor kendini illet.

Bunu nadiren yapmaktayım
ağır geliyor ama Soğanlı yumurta severim

Yeşil soğan ekmişim. Onunla da lezzetli oluyor
 
Reactions: Tolstoyevski