- Reaksiyon puanı
- 114,046
- Puanı
- 1,060
30 bin olacağımı görüp yıl konumu erteledimResmen hat trick şovu yapmışsın, bunun bir üst seviyesi yok gibi bir şey 😱
30 bin olacağımı görüp yıl konumu erteledimResmen hat trick şovu yapmışsın, bunun bir üst seviyesi yok gibi bir şey 😱
Hediyeyi bile hazırlamıştım ama yoğunluk ve dikkatsizliğim yüzünden aklımdan gitmiş bir an, hatırlattığın iyi oldu.
Hediyeyi canım çekti beHediyeyi bile hazırlamıştım ama yoğunluk ve dikkatsizliğim yüzünden aklımdan gitmiş bir an, hatırlattığın iyi oldu.
Canın çeksin diye bilerek onu seçtim zaten bilmez miyim seni.Hediyeyi canım çekti be
Çemeni bilirmisin bilmem. Ben de geçen kendim acuka galiba ismi onu yaptım ve çok seviyorum ya. Bol acılı ve sıcak pideye sürmek off. Pastırma tadı da veriyorCanın çeksin diye bilerek onu seçtim zaten bilmez miyim seni.İşin kötüsü benim de canım çekti ve burada neredeyse tanesi 100 lira, altın gibi bir şey haliyle sadece PC ya da tel ekranına bandırarak şöyle tadına bakabiliriz.
😱 Yemin ederim şimdi sana çemenli yumurta yedin mi hiç, onun kokusu burnumda tüttü diyecektim tüylerim diken diken oldu 😱Çemeni bilirmisin bilmem. Ben de geçen kendim acuka galiba ismi onu yaptım ve çok seviyorum ya. Bol acılı ve sıcak pideye sürmek off. Pastırma tadı da veriyor
Acılı acısız salça ceviz ekmek baharat ve sıvı yağ artı sarımsak karışımı
@Sherlock 'a bir ara hamur tarifi vermiştim unutsun onu. Çok daha harika bir tarifim var. Ekmekler nefis şişiyor ve yumuşaklığını hiç yitirmiyor.
Acıktım. Yemek var ama çay kahvaltı edeyim acılı sos, pişmiş yumurta ve terayağ artı ev yapımı ekmeğimle
Biz niye bu ara hep aynı şeyleri düşünmekteyiz😱 Yemin ederim şimdi sana çemenli yumurta yedin mi hiç, onun kokusu burnumda tüttü diyecektim tüylerim diken diken oldu 😱
@Tolstoyevski editledim mesajıBiz niye bu ara hep aynı şeyleri düşünmekteyiz
Bu bugün 2 oldu galiba
Yok bu şekilde denemedim hiç
Korkmaya başladım doğrusu ama tüylerim ürperdi tam Google'dan canın çeksin benim de canım çeksin diye aratıp resim atacakken fena denk geldi 😱Biz niye bu ara hep aynı şeyleri düşünmekteyiz
Bu bugün 2 oldu galiba
Yok bu şekilde denemedim hiç
Çemenli yumurtayı mümkün olduğunda mutlaka denemenizi tavsiye ederim, çemen pişerken çıkan kokusu zaten başlı başına olay@Tolstoyevski editledim mesajı
Ben çemene kıyamam onda kullanmaya ama yumurta kızartıp, çemen ile durum yaptığım olmuşturÇemenli yumurtayı mümkün olduğunda mutlaka denemenizi tavsiye ederim, çemen pişerken çıkan kokusu zaten başlı başına olayTadı da çemenle yumurta karışımı işte belki ağır gelebilir ama çemen seviyorsan rahat gider.
Çemen tek başına ağır geliyor ama yumurtayla burada baya yaygın, bir menemen kadar yaygın olmasa da onun gibi bir şeyBen çemene kıyamam onda kullanmaya ama yumurta kızartıp, çemen ile durum yaptığım olmuştur
Evet çemen mevzusu geçti ve Tols yaklaşık 4 sene önceki yorumlarımıza ulaştı anındaÇemen tek başına ağır geliyor ama yumurtayla burada baya yaygın, bir menemen kadar yaygın olmasa da onun gibi bir şeyÖzetle şöyle oluyor
İşte bunlar hep Çemen etkisi... Geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek daima kopulmaz bir çemen bağımız varmış meğer ve bugünkü tüyler ürperten tesadüfle de bir kez daha gün yüzüne çıktı...
Bu işin sonu D...İşte bunlar hep Çemen etkisi... Geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek daima kopulmaz bir çemen bağımız varmış meğer ve bugünkü tüyler ürperten tesadüfle de bir kez daha gün yüzüne çıktı...
Geçen hafta yediğim tavada kızartılmış yumurtalı ekmeğin tadı halen damağımda, yaz ayına rağmen yediriyor kendini illet.Şuan yağmur var ve canım fena kızartılmış yumurtada çekti
Bunu nadiren yapmaktayımGeçen hafta yediğim tavada kızartılmış yumurtalı ekmeğin tadı halen damağımda, yaz ayına rağmen yediriyor kendini illet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?