E tabi ki haklıyım yoldaşıma sanki hediye verdiğimiz mi var.Ay aslında haklısın, @Tolstoyevski daha 3 senedir 2-3 kere kutlama konusu oldu. Bemki 1 yılda 3 olabiliyor
Yalnız yakında Tols'un yıldönümü
E tabi ki haklıyım yoldaşıma sanki hediye verdiğimiz mi var.Ay aslında haklısın, @Tolstoyevski daha 3 senedir 2-3 kere kutlama konusu oldu. Bemki 1 yılda 3 olabiliyor
Neyse herzaman ki gibi trip modum kısa süreliktiE tabi ki haklıyım yoldaşıma sanki hediye verdiğimiz mi var.Ama sana dakika başı hediye veriyoruz, 1 kereye mahsus goygoyun da parçası olarak vermedik nedir yani.
E tabi konu ben olunca çok da trip atılamıyor değil mi.Neyse herzaman ki gibi trip modum kısa süreliktigeçti
Hepsi destansı güzelliklerde, hele Mayuri... Ama hiçbiri Mikasa'mın yerini tutmuyor be, hepsi bir kenara Mikasa başka kenara...Aaah ah TU TU RU'yu kim unutabilir beee. Mayuri'miz ilk göz ağrımız... Elfen Lied'in deli çılgın Lucy'si de güzel bir hediye olarak yerini almış bulunmakta...Verdiğin teminatı kabul ediyor ve o günler geldiğinde tekrardan sana bu sözleri hatırlatacağımı belirmek isterim.
Haha hemen de kendini sıvama durumu. Hayır Egones bey, ben genelde uzun süreli trip atmamE tabi konu ben olunca çok da trip atılamıyor değil mi.
Sen kendinle birlikte beni de kapitalist yaptın hediyelere boğdurarak ve alıştık resmenAy aslında haklısın, @Tolstoyevski daha 3 senedir 2-3 kere kutlama konusu oldu. Bemki 1 yılda 3 olabiliyor
Yani yine konu aç diyorsın?Sen kendinle birlikte beni de kapitalist yaptın hediyelere boğdurarak ve alıştık resmenYıdönümde artık içinden gelen bir doğa ya da sokak manzarası beklerim senin çektiğin ya da herhangi bir şey.(iyi yüz bulduk biz de)
Benim klasik durumum başka türlüsünü yapamıyorum..Haha hemen de kendini sıvama durumu. Hayır Egones bey, ben genelde uzun süreli trip atmam
Mikasa gerçekten bir başka be... Ama dediğin gibi hepsi muazzam güzelliklerdeler... Mayuri de bir başka ya, adaşım izlemeye başlamıştı benim de canım çekti. Sanırım yakın zamanda izleyeceğim...Hepsi destansı güzelliklerde, hele Mayuri... Ama hiçbiri Mikasa'mın yerini tutmuyor be, hepsi bir kenara Mikasa başka kenara...
Bu sene dördüncü konum olacak sanırım o yüzden yeterli bu kadarlık bence, bu konudan ya da daha sözlük konumdan da hediyeni kabul edebilirm evet sözlük konusu daha mantıklı duruyor.Yani yine konu aç diyorsın?
Manzaradan kolay ne var. Şuan manzara çok iyi dışarda
Eminmisin? Sonra alınma darılmada?Bu sene dördüncü konum olacak sanırım o yüzden yeterli bu kadarlık bence, bu konudan ya da daha sözlük konumdan da hediyeni kabul edebilirm evet sözlük konusu daha mantıklı duruyor.
Son kararım çünkü yaz sıcağında daha da üşeniyorum biliyorsun.Eminmisin? Sonra alınma darılmada?
Yıldönümü konunda olmadı sanki hiç?
Ya da kendin aç ben de hediye vereyim
Zararsızım amaBenim klasik durumum başka türlüsünü yapamıyorum..Uzun süreli kısa süreli fark etmez Tripsi'den korkulur...
Öyle diyosun yani... Öyle diyorsan öyledir...Zararsızım amatek tribim bu:bu: 'olmakta
Vaaay be tarihin bu dönemi de varmış demek...Ekli dosyayı görüntüle 86828
1000'ler kulübü: 14 Nisan 2015
2000'ler kulübü: 19 Kasım 2015
3000'ler kulübü: 16 Haziran 2016
5000'ler kulübü: 29 Mayıs 2017
10.000'ler kulübü: 17 Haziran 2020
Tabi silinen mesajlar az miktarda da olsa aslında bakıldığında ilk 5 bin mesaja yaklaşık 2 senede ulaşırken ikinci 5000 mesaja yaklaşık 3 senede ulaşmışım. Buna şaşırdım çünkü zaman geçtikçe çenemin düştüğünü zannederdim, meğer ilk dönem daha gevezeymişiz: 😱@Dosi @MEnes
Yıl dönümü olayı tamamen aklımdan çıkmış, keşke yıl dönümüne tam denk getirseydim daha karizmatik olurdu diye pişman olmadım değil ama iş işten geçti sağlık olsun.@Tolstoyevski tebrik ederim. 6.yıl dönümüne 1 ay kala 10.000'ler kulübüne girmişsin.Daha nice mesajlara inşallah.
Senin hayalini ben gercekleştirmiştimYıl dönümü olayı tamamen aklımdan çıkmış, keşke yıl dönümüne tam denk getirseydim daha karizmatik olurdu diye pişman olmadım değil ama iş işten geçti sağlık olsun.
Çok teşekkür ederim, hep birlikte nice senelere hayırlısıyla.
Resmen hat trick şovu yapmışsın, bunun bir üst seviyesi yok gibi bir şey 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?