Tolstoyevski 10.000'ler Kulübünde!

Ay aslında haklısın, @Tolstoyevski daha 3 senedir 2-3 kere kutlama konusu oldu
. Bemki 1 yılda 3 olabiliyor

Yalnız yakında Tols'un yıldönümü
E tabi ki haklıyım yoldaşıma sanki hediye verdiğimiz mi var.
Ama sana dakika başı hediye veriyoruz, 1 kereye mahsus goygoyun da parçası olarak vermedik nedir yani.

E tabi ki haklıyım yoldaşıma sanki hediye verdiğimiz mi var.
Ama sana dakika başı hediye veriyoruz, 1 kereye mahsus goygoyun da parçası olarak vermedik nedir yani.
Neyse herzaman ki gibi trip modum kısa sürelikti
geçti

Reactions: MEnes
Hepsi destansı güzelliklerde, hele Mayuri... Ama hiçbiri Mikasa'mın yerini tutmuyor be, hepsi bir kenara Mikasa başka kenara...

Reactions: MEnes
Ay aslında haklısın, @Tolstoyevski daha 3 senedir 2-3 kere kutlama konusu oldu
. Bemki 1 yılda 3 olabiliyor

Yalnız yakında Tols'un yıldönümü
Sen kendinle birlikte beni de kapitalist yaptın hediyelere boğdurarak ve alıştık resmen
Yıdönümde artık içinden gelen bir doğa ya da sokak manzarası beklerim senin çektiğin ya da herhangi bir şey.
(iyi yüz bulduk biz de
)

Reactions: Dosi
Yani yine konu aç diyorsın?

Manzaradan kolay ne var. Şuan manzara çok iyi dışarda

Reactions: Tolstoyevski
Hepsi destansı güzelliklerde, hele Mayuri... Ama hiçbiri Mikasa'mın yerini tutmuyor be, hepsi bir kenara Mikasa başka kenara...
Mikasa gerçekten bir başka be... Ama dediğin gibi hepsi muazzam güzelliklerdeler... Mayuri de bir başka ya, adaşım izlemeye başlamıştı benim de canım çekti. Sanırım yakın zamanda izleyeceğim...

Yani yine konu aç diyorsın?

Manzaradan kolay ne var. Şuan manzara çok iyi dışarda
Bu sene dördüncü konum olacak sanırım o yüzden yeterli bu kadarlık bence, bu konudan ya da daha sözlük konumdan da hediyeni kabul edebilirm evet sözlük konusu daha mantıklı duruyor.

Bu sene dördüncü konum olacak sanırım o yüzden yeterli bu kadarlık bence, bu konudan ya da daha sözlük konumdan da hediyeni kabul edebilirm evet sözlük konusu daha mantıklı duruyor.
Eminmisin? Sonra alınma darılmada?
Yıldönümü konunda olmadı sanki hiç?

Ya da kendin aç ben de hediye vereyim

Eminmisin? Sonra alınma darılmada?
Yıldönümü konunda olmadı sanki hiç?

Ya da kendin aç ben de hediye vereyim
Son kararım çünkü yaz sıcağında daha da üşeniyorum biliyorsun.
Sözlük konusunda hediyeni görmezsen darılabilirim belki ona bir şey diyemem o gün gelsin hele bakarız.

1000'ler kulübü: 14 Nisan 2015
2000'ler kulübü: 19 Kasım 2015
3000'ler kulübü: 16 Haziran 2016
5000'ler kulübü: 29 Mayıs 2017
10.000'ler kulübü: 17 Haziran 2020

Tabi silinen mesajlar az miktarda da olsa aslında bakıldığında ilk 5 bin mesaja yaklaşık 2 senede ulaşırken ikinci 5000 mesaja yaklaşık 3 senede ulaşmışım. Buna şaşırdım çünkü zaman geçtikçe çenemin düştüğünü zannederdim, meğer ilk dönem daha gevezeymişiz: 😱
@Dosi @MEnes

Reactions: Dosi and MEnes
Vaaay be tarihin bu dönemi de varmış demek...
Gerçekten çenen çok düşükmüş ilk geldiğinde. Bu nedir be kardeşim...

@Tolstoyevski tebrik ederim. 6.yıl dönümüne 1 ay kala 10.000'ler kulübüne girmişsin.
Daha nice mesajlara inşallah.
Yıl dönümü olayı tamamen aklımdan çıkmış, keşke yıl dönümüne tam denk getirseydim daha karizmatik olurdu diye pişman olmadım değil ama iş işten geçti sağlık olsun.

Çok teşekkür ederim, hep birlikte nice senelere hayırlısıyla.

Reactions: Bully
Senin hayalini ben gercekleştirmiştim