Ozan'ın mesajı alıntılayacaktı benceBilerek(umarım aynı şeyi konuşuyoruzdur
Ozan'ın mesajı alıntılayacaktı benceBilerek(umarım aynı şeyi konuşuyoruzdur
Bazen konuşmamıza bile gerek kalmıyor biliyorsun..Bilerek(umarım aynı şeyi konuşuyoruzdur
O totem konusunu görmüş müydün o gün? Derbi gününde buralardaydın çünkü hatırlıyorum.Ozan'ın mesajı alıntılayacaktı bence
Gördüm de çok bakmadımO totem konusunu görmüş müydün o gün? Derbi gününde buralardaydın çünkü hatırlıyorum.
tebrikler çok30 saniye kalmıştım o konuda anında yakalayıp ölümsüzleştirmişsin 😱
Üç şarkı da harika ve düşüncelerimiz karşılıklı, teşekkür ederim. @Dosi
Teşekkür ederim ama bir memleket Kayseri mantısıyla gelseydin daha da teşekkür edebilirdim@Dosi
Acaba sen @Angelica 'nın en son ki kutlama konusuna gittinmi ki bide utanmadan hediye istlyorsun?(belki gitmişsindir emin olamadım)
Zaman su gibi akıp geçiyor ve geçerken burada da mesaj sayısı olarak izimiz kalıyor hepimizin... Söz uçar yazı kalır demek isterdim ama elektronik ortam olduğu için pek geçerliliğini koruyamıyor o söz malum.Bir de bana derler, "uzun yazıyorsun" diye. @Tolstoyevski'nin uzun yazılarını satırlara döksek, 100 bin mesajı geçer. Mütevazılığından 10 bin mesajı varmış gibi görünüyor. Tebrikler @Tolstoyevski. Nice nice 10 binlere.
İnşallah sağlık ve huzur dolu nice seneler diliyorum ben de çok teşekkür ediyorum Afet hocam. 😊Oyyy ponçiğim nice mesajlara, hep bizle ol.@Tolstoyevski
Mikasa'dan önce hayatımızda TU TU RU vardı... Mikasa geldi, gönlümüzü fethetti ve yıktı geçti resmen... Ama ilk göz ağrılarımızdan Mayuri'yi unutmadık, nasıl unutulabilir ki... Bu epik hediyeler için teşekkür ediyor ve Temmuz gecelerinin destansı geceler olacağına şimdiden teminat veriyorum Haziran sonu başta olmak üzere...Tebrikler nice sağlıklı huzurlu mesajlar diliyorum. Değişik, eski OTAKU formundan fersahlarca uzak ama ruhu hep SABAR'la olan yoldaşım...Umarım bir an önce o güzel eski günlere dönüş yapabilirsin... @Tolstoyevski
Hediye olarak sana OTAKU'yu hatırlaman için bu muazzam SABAR eserlerini gönderiyorum...
Bu hızla gidersem, muhtemelen ya bu hafta ya da gelecek hafta 30 bin olmuş olur.Zaman su gibi akıp geçiyor ve geçerken burada da mesaj sayısı olarak izimiz kalıyor hepimizin... Söz uçar yazı kalır demek isterdim ama elektronik ortam olduğu için pek geçerliliğini koruyamıyor o söz malum.
Teşekkür ederim ve senin de 30 bininin eli kulağında, bakalım 30.000. mesajın ne olacak.
Dış kapının mandalı muamelesi gördümTebrikler nice sağlıklı huzurlu mesajlar diliyorum. Değişik, eski OTAKU formundan fersahlarca uzak ama ruhu hep SABAR'la olan yoldaşım...Umarım bir an önce o güzel eski günlere dönüş yapabilirsin... @Tolstoyevski
Hediye olarak sana OTAKU'yu hatırlaman için bu muazzam SABAR eserlerini gönderiyorum...
@Tolstoyevski seni kınıyorum.Doğru bir tespit dostum gelmemiştii bende gelmiyordum ammaa hadi geleyim dedim
Aaah ah TU TU RU'yu kim unutabilir beee. Mayuri'miz ilk göz ağrımız... Elfen Lied'in deli çılgın Lucy'si de güzel bir hediye olarak yerini almış bulunmakta...Mikasa'dan önce hayatımızda TU TU RU vardı... Mikasa geldi, gönlümüzü fethetti ve yıktı geçti resmen... Ama ilk göz ağrılarımızdan Mayuri'yi unutmadık, nasıl unutulabilir ki... Bu epik hediyeler için teşekkür ediyor ve Temmuz gecelerinin destansı geceler olacağına şimdiden teminat veriyorum Haziran sonu başta olmak üzere...(@Sherlock kesin yanlış anlayacak, niyeti kötü adamın...)
Daha önce onlarca kez hediye vermemişim gibi sanki.
Ay aslında haklısın, @Tolstoyevski daha 3 senedir 2-3 kere kutlama konusu olduDaha önce onlarca kez hediye vermemişim gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?