Tolga Çevik ,Hülya Avşar'a Öyle Bir Söz Söyledi ki!

Sahalara dönmeye hazırlanan, Tolga Çevik ,Hülya Avşar 'ın konuğu oldu . Botoks yaptıranlara , eleştiri yapan Çevik,Hülya Avşar'ı şok etti.

Ünlü Komedyen ,"Botoks yaptıranları anlamıyorum. İnsanın yüzündeki çizgiler sermayesidir" sözleri ile Hülya Avşar şok etti ve bu sözler karşısın da ,Hülya Avşar dondu kaldı.
Yanlışlar :A:A:A

Birol Giray ile çıkardıkları İki Yol tam bir sanat eseri be. Alakası yok konumuzla evet ama övmek istedim sadece. :D
Solo çalışmalarını birkaç tanesi hariç sevmedim ben. O şarkı da çok popvari :D

Gevur sandım ben onu be , yüzü gözü oyun hamuru gibi olmuş o ne 😱😱😱

En azından ecünnü konusun da mantıklısın bu yönün daha önemli zaten :A :A :A
Resimdendir, yoksa gayet normal bir yüzü var :D

Sana da avatar beğendiremiyorum bir türlü 😡

Pop sevmem. Ferman'ın solo şarkıları benim için hayal kırıklığıdır. maNga gibi bir efsaneden sonra popüler kültüre ayak uydurmaya çalışması ve popvari şarkılar yapması çok kötü :(
@DarkLegenD Şuna bir avatar bulsana, Senin sopalı heriflerin vardı :A :A :A

Onu bırak şimdi, sen bunları bi düzelt hele :A
Sahalara dönmeye hazırlanan, Tolga Çevik ,Hülya Avşar 'ın konuğu oldu . Botoks yaptıranlara , eleştiri yapan Çevik,Hülya Avşar'ı şok etti.

Ünlü Komedyen ,"Botoks yaptıranları anlamıyorum. İnsanın yüzündeki çizgiler sermayesidir" sözleri ile Hülya Avşar şok etti ve bu sözler karşısın da ,Hülya Avşar dondu kaldı.

Sana da avatar beğendiremiyorum bir türlü 😡

Pop sevmem. Ferman'ın solo şarkıları benim için hayal kırıklığıdır. maNga gibi bir efsaneden sonra popüler kültüre ayak uydurmaya çalışması ve popvari şarkılar yapması çok kötü :(
İki Yol, Türk Pop Müzik Tarihi'nin seviye atladığı bir sanat eseridir. Aksini iddia edenle tartışmam.

Aynı spor alanıyla ilgilenmemize rağmen tanımaz o mükemmel adamı. :A TDK'na 'cahil' yazıyorum, XanTier çıkıyor. :A

İki Yol, Türk Pop Müzik Tarihi'nin seviye atladığı bir sanat eseridir. Aksini iddia edenle tartışmam.

Aynı spor alanıyla ilgilenmemize rağmen tanımaz o mükemmel adamı. :A TDK'na 'cahil' yazıyorum, XanTier çıkıyor. :A
Amerikan güreşçiydi değilmi o :A Ben @XanTier den daha iyi bilirim Amerikan güreşini çok izlemiştim eskiden :A :A :A

Türk Pop'unu sevmediğim için seviye atlatsa da dinlemem asla :A:A

"TDK'ye" olacak o, cahil arkadaşım :A