şimdi izliyorum
şimdi izliyorum
tvalet kağıdından konfeti olayı sarhoşluğun verdiği bir tepkiydi tina terkedilince terkeden vatandaşın evine tuvalet kağıdı fırlatıp güya öç almış oldu ben tina yı hiç sevmedim , ama brett ve michelle ilginç karakterler özellikle o yatak olayı ilginçti1x1
Ne yalan söyleyim 28 dakika bitmek bilmedi çok sıkıldım.
Dün gece peş peşe 4 bölüm Episodes izlemiştim 28'er dakikadan 112 dakika yapar, yaklaşık 2 saat bir an olsun sıkılmamıştım. Olmayınca olmuyor demek ki, bu dizide sürekli saate baktım.
Michelle ve Brett Pierson çifti sex yapamıyorlar, izlerken aklıma Maters of Sex geldi. Bill ve Vivian'ın çalışmasında harika denekler olabilirler.
Tuvalet kağıtlarından konfeti saçmalığı neydi hiçbir anlam veremedim.
Alex'in Tina'yı düştüğü durmdan kurtarmak için yaptığı maymun takliti güzeldi.
Alex çok semapatik, Tina ise güzelliğine rağmen oyunculuğu beş para etmez.
Puan vermesem daha iyi, kimseyi etki altında bırakmak istemem.
Episodes dizisine baktınmı? Bunu izleme demiyorum ama öteki dizi bundan çok daha güzel.tvalet kağıdından konfeti olayı sarhoşluğun verdiği bir tepkiydi tina terkedilince terkeden vatandaşın evine tuvalet kağıdı fırlatıp güya öç almış oldu ben tina yı hiç sevmedim , ama brett ve michelle ilginç karakterler özellikle o yatak olayı ilginçti
onada bakarım güzelse neden olmasın hem fazla zaman almıyorlarEpisodes dizisine baktınmı? Bunu izleme demiyorum ama öteki dizi bundan çok daha güzel.
Episodes'in ilk dört bölümünü peş peşe izledim su gibi akıyor, özellikle 4.bölümünü izlemeni isterim muhteşem.onada bakarım güzelse neden olmasın hem fazla zaman almıyorlar
foruma girişimizle atılışımız bir oluyor bir sorunmu var ? )Episodes'in ilk dört bölümünü peş peşe izledim su gibi akıyor, özellikle 4.bölümünü izlemeni isterim muhteşem.
Bu gece de son 3 bölümünü izleyip ilk sezonu bitireceğim.