TNT'deki İzdivaç Programı Yayından Kaldırıldı!

Fox'un en yüksek dizisi Arka Sıradakiler 9 almıştı. 10 u geçen bir dizisi yok ama en azından ben Fox'u dizilerle kıyaslamıyorum kanallarla kıyaslıyorum olay budur. Dalga geçmeni gerektirmiyodu bu.

sen durduk yere bize cephe alırsan biz dalga da geçeriz herşeyi yaparız vadiyle alıp veremediğin ne hadi onu geçtim biz seni kardeşimiz olarak görürken senin bu hareketlerin hiç hoşuma gitmiyo haberin olsun senden beklemezdim her konuda aynı şeyleri yapıyon varsa bişey söyle bilelim

sen durduk yere bize cephe alırsan biz dalga da geçeriz herşeyi yaparız vadiyle alıp veremediğin ne hadi onu geçtim biz seni kardeşimiz olarak görürken senin bu hareketlerin hiç hoşuma gitmiyo haberin olsun senden beklemezdim her konuda aynı şeyleri yapıyon varsa bişey söyle bilelim
Benim Vadiyle alıp veremediğim bsy yok sadece Suskunları izlemeye başladım ve izlediğim diziyi savundum ne var ki bunda?

Benim Vadiyle alıp veremediğim bsy yok sadece Suskunları izlemeye başladım ve izlediğim diziyi savundum ne var ki bunda?

yok aga bize karşı oldun bi anda ne yaptıysak sana anlamadım yakıştıramadım sana istediğini koru bişey diyemem ama bize neden cephe aldın onu anlamadım

Sizinle hiçbir sorunum yok durduk yerede cephe almam yanlıs anlamıssın anlaşılan. Kvp ye söylediğim laflar vardı ama o sadece diziye ettiğim laflardı size değil...

Benim için izdivaç programı değil, modern bir tiyatroydu. Bitmesine sevindim ama tekrarlarının yayınlanacağını duyunca sevincimi yeller götürdü malesef.