TNT'deki İzdivaç Programı Yayından Kaldırıldı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,809
Puanı
1,060
Hande Ataizi'nin sunduğu ve hafta içi her gün 14.30'da ekranlara gelen Dest-i İzdivaç yayından kaldırıldı.

Programın yerine baştan sona yayınlanan tekrar bölümleri yayınlanacak.

Bu arada TNT'ninde format değiştireceğini de hatırlatalım.

TNT'den konu hakkında şöyle bir açıklama geldi :

"TNT Türkiye'nin şu anda var olan formatıyla yayın hayatına devam etmeyeceğini üzülerek bildiriyoruz. Bir sonraki duyuruya kadar geçici bir program akışı yayında olacak. Bugüne kadar kanalımızı takip ettiğiniz ve destek verdiğiniz için minnettarız. Bizi izlediğiniz için teşekkür ediyor, sevdiğiniz programları şu anda size sunamadığımız için özür dileriz."

Çok sahte buluyordum bu programi, oraya katilan bir çok kisi cast ajanslardan ve figürasyon ajanslardan olan kisiler..

Sadece İzdivaç değil, Çarkıfelek felan bütün programlar bitiyor, Arka Sıradakiler bu hafta Final yapıcak onunla birlikte kökten kapanır heralde :)

TNT sitesi kullanılamıyor

TNT Türkiye'nin şu anda var olan formatıyla yayın hayatına devam etmeyeceğini üzülerek bildiriyoruz. Bir sonraki duyuruya kadar geçici bir program akışı yayında olacak. Bugüne kadar kanalımızı takip ettiğiniz ve destek verdiğiniz için minettarız. Bizi izlediğiniz ve takip ettiğiniz için teşekkür ediyor, sevdiğiniz programları şu anda size sunamadığımız için özür diliyoruz

TNT Türkiye'nin şu anda var olan formatıyla yayın hayatına devam etmeyeceğini üzülerek bildiriyoruz. Bir sonraki duyuruya kadar geçici bir program akışı yayında olacak. Bugüne kadar kanalımızı takip ettiğiniz ve destek verdiğiniz için minettarız. Bizi izlediğiniz ve takip ettiğiniz için teşekkür ediyor, sevdiğiniz programları şu anda size sunamadığımız için özür diliyoruz

imzama özenmişsin :D

Konuda da yazdım zaten. :D

Tnt bütün programlarını kaldırdı, kanal sadece eskiden yayınlanmış programların bant yayınlarıyla devam edecek...

TNT kanalı, eskisi gibi tematik kanal olmalı. Yabancı diziler, yabancı filmler yayınlamalılar. Böylelikle daha çok sevilen, izlenilen bir kanal olur.

tnt sadece sinema yayınlasa yeterli bir zamanlar kaliteli sinemalar yayınlardı sonra diğer kanallara özenip her projeye atladı hem kalitesi düştü hemde diğer kanallarla başedecek güce sahip değildi ayağını yorganına göre uzatsa zorluk yaşamazdı .. ben tnt yi yabancı kaliteli diziler ve kaliteli filmlerle izlerim ..

tnt bitmiştir bu saatten sonra kimse takmaz vadi böyle bi kanalda 14 ü geçti ya helal valla çok büyük dizi

rahat ol sen defalarca 10 u geçtik 12 yi geçtik

- - - Ekleme - - -

ayrıca o çok övdüğün fox ömrü hayatında 14 gördü mü :d :d
Fox'un en yüksek dizisi Arka Sıradakiler 9 almıştı. 10 u geçen bir dizisi yok ama en azından ben Fox'u dizilerle kıyaslamıyorum kanallarla kıyaslıyorum olay budur. Dalga geçmeni gerektirmiyodu bu.