Tnt nin Yayın Akışına Göre Bu Hafta Kurtlar Vadisi Pusu nun Yeni Bölümü Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar Suskunlar Tamamen Kadın Dizisi Olarak Görüyorum Bence Fatma Gül büyük bir şok yaşayacak total de 1 2 reyting kaybeder ab de 1 reyting kaybeder en karli vadi çıkar

Arkadaslar Suskunlar Tamamen Kadın Dizisi Olarak Görüyorum Bence Fatma Gül büyük bir şok yaşayacak total de 1 2 reyting kaybeder ab de 1 reyting kaybeder en karli vadi çıkar

bence vadiyi en ufak şekilde bile etkilemez

sen vadiyi sürekli takip etmiyosun bildiğim kadarıyla verdiği araları toplasan 100 bölüm ekstaradan çıkarırdık :D ama çekimlerin zorluğu tartışılmaz 1 martta bomba gibi dönecek vadi :D

Sık sık ara verdiğinin farkındayım ama sizin önünüze daha iyi bir bölümle çıkmak için bu aralar veriliyordur, kimse durup dururken para kazanmak yerine ara vermez.

Çekimler yetismemistir çok normal birsey bu. Ama gelecek haftalar için dezavantaj olabilir.

Çekimler yetismemistir çok normal birsey bu. Ama gelecek haftalar için dezavantaj olabilir.

evet vadi için çok normal tnt de verdiği 3.ara. dezavantaj olacağını pek zannetmiyorum istediğimiz kadar kızalım yine izleyeceğiz :D