Tns'nin Kralı Atv !

star 4 gun zırvede onuda yaz fılmler ılk 10 da 1e1k ab lale devrınden fazla ızlendı alev alev dende fazla ızlendı gs macı rekor kırdı o ses ve yetenek super gıdıo bunları yazmadıkca tarafsız olamazsın gercekler bunlar
4 gün Pt da 1.olması önemli değil.Önemli olan tüm gün

ATV bu yıl emin adımlarla çok iyi ilerliyor, sezon sonuna kadar zirve garanti Total grubunda, sezon sonunda Karadayı, BİÜ gibi dizilerden düşüş bekliyorum açıkçası senaristleri nedeniyle...

Güzel bir yazi olmus beyazsoy ellerine saglik.

atv bir zamanlar yasadigi dizi krizilerini minimuma indirmeyi basardi. Bakalim atv Ocak ayindan sonra da bu yükselisine de devam edebilecek mi..

Güzel bir yazi olmus beyazsoy ellerine saglik.

atv bir zamanlar yasadigi dizi krizilerini minimuma indirmeyi basardi. Bakalim atv Ocak ayindan sonra da bu yükselisine de devam edebilecek mi..

sağ ol furkan .

atv ocağa iki dönem dizisi başlıyor ben kurtlar ekibinin dizisinden umutluyum umarım konusunu batırmazlar çok süper konusu var.

agb atv nin daha kaliteli dizisini ezeli harcamıltı. agb deykende kaliteli yapımlar koyardı ama tutmazdı. huzur sokagının ve alev alevin( ab de 13 share aldı hiçte kötü değil) ne kalitesi var allah aşkına

- - - Ekleme - - -

ezel türk dizi tarihinin en kaliteli işiydi. ne oldu atvye geçince :))))) bir çok diziside iyiydi ama agb de tutmazdı nedense :))))

agb ezeli harcamadı ezel in show daki izlenme oranına yakın bir oran aldı ilk bölümlerde ama ikinci sezon ezeldeki senaryo sıradanlaştı zayıfladı düşüşlerin asıl sebebi budur agb değildir ..

agb ezeli harcamadı ezel in show daki izlenme oranına yakın bir oran aldı ilk bölümlerde ama ikinci sezon ezeldeki senaryo sıradanlaştı zayıfladı düşüşlerin asıl sebebi budur agb değildir ..

ikinci sezon değil .. atv deki ilk bölüm sonrası gıdım gıdım reyting dip yaptı aç bak reytınglerıne . zaten ikici sezon tamamen konu değişti farklı dizi oldu.

- - - Ekleme - - -

Pana Film'in Ben Onu Çok Sevdim dizisi mi ?

evet , menderesı anlatacaklar

ikinci sezon değil .. atv deki ilk bölüm sonrası gıdım gıdım reyting dip yaptı aç bak reytınglerıne . zaten ikici sezon tamamen konu değişti farklı dizi oldu.

- - - Ekleme - - -

hayat devam ediyorun ilk bölümleri AGB fırtına gibi esti sonra yavaş yavaş dediğin gibi gıdım gıdım dip yaptı bunda kabahat AGB ninmiydi dizideki senaryonunmuydu .. ezel içinde aynı şey geçerliydi senaryo zayıfladıkça millet uzaklaştı diziden ..

hayat devam ediyorun ilk bölümleri AGB fırtına gibi esti sonra yavaş yavaş dediğin gibi gıdım gıdım dip yaptı bunda kabahat AGB ninmiydi dizideki senaryonunmuydu .. ezel içinde aynı şey geçerliydi senaryo zayıfladıkça millet uzaklaştı diziden ..

dizilerin reytingi 4 bölümde reytingi belli olur. yüksek başlayıp hemen düşüşe geçer yada yükselir. ezel atv ye geldiğinde reytingi oturmustu. hde ise 4. bölüm sonrası düşüşe geçmiştı zaten. kıyaslama yanlış

- - - Ekleme - - -

Tozlu Yollar dizisi sence tutunur mu?

bu star tv korkutuyor insanı inşallah "Dila Hanım" bu diziyi kaldırmaz ? iyide reyting almaya başladı zaten.
ne gibi durumlarda kaldırabilir sizce ben yeniyim :)
erkan petekkkayanın oynadıgı diziler en az 2 sezon sürüyor normalde :D ama star tv dizi kanalı değil gibi

Ezel dizisine değinmiş. Eğer şike ile ilgli iddia yapıyorsanız, Ezel bu listenin başında geliyordu :)

bu star tv korkutuyor insanı inşallah "Dila Hanım" bu diziyi kaldırmaz ? iyide reyting almaya başladı zaten.
ne gibi durumlarda kaldırabilir sizce ben yeniyim :)
erkan petekkkayanın oynadıgı diziler en az 2 sezon sürüyor normalde :D ama star tv dizi kanalı değil gibi

Şuan için kaldırılmaz iyi reytingler alıyor sıralaması iyi en azından çok düşmedikçe sorun yok dizi için. :)

Ezel dizisine değinmiş. Eğer şike ile ilgli iddia yapıyorsanız, Ezel bu listenin başında geliyordu :)

iki ihtimal var ya ezelin reytingi showtvdeyken şişirilmişti atvye geçince gerçek reytingine çektiler yada atv geçince reytingini düşürdüler :))))

- - - Ekleme - - -

Oyuncu kadrosu bence gayet basarili.. PT-2 dizisi olur kanimca ayni Unutulmaz gibi

unutulmaz gibi olması çok zor. o gençlere yönelik aşk dizsi onun senaryosu feriha gibi berbattı ama başroldekilerin uyumu iyi oldugundan devam etmişti. bak emirde uyum gitti dizi çöktü.. bu dizi dönem dizisi senaryonun çok iyi olması lazım.. senaryoyu görmeden kesin bişey demek çok zor..

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan