Tns'nin Kralı Atv !

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Agb varken atv'nin dizi tuturması hemen hemen imkansız gibi bişeydi. Ama Tns gelmesiyle en çok dizi tutturan kanal atv oldu. işte tns nin karnesi:

Kanal D: Agb'nin kralı olan Kanal d 'nin tns ile şok yaşayan kanal oldu yeni başlayan ve yoluna devam eden tek bir dizisi var ama o da geçen hafta 5 reytingi altına düşen Kayıp şehir. Kanal d yi hafifte olsa sevindiren tek yeni iş ben bilmem eşim bilir.
0Fox: Agb deki performasını Tns ile de devam ettiriyor bir çok dizisini yayından kaldırdı. fox yeni başlayan tek bir dizi, haremle ayakta duruyor. harem yayınlandıgı günün en çok izlenen dizisi durumda.
Star tv: Geçen sezon hemen hemen hiç bir dizi tutturamayan kanal Tns ile biraz yüzü gülüyor. şuan başlatıp devam ettirdiği tek dizi var oda "Dila Hanım"
Showtv: Aslında Agb deykende fazla dizi tutturamazdı. Acun sayesinde ayakta kalıyordu.Bu sezon ekonomik krizden dolayı tek dizi ekrana sürdü ama onunda durumu pek parlak gözükmüyor. Kanal acunun ayrılmasıyla çok güç kaybetti bu durum dizilerine de yansıdı
Atv: Agb de dizi tutturmak için göbegi çatlayan kanal tns ile yüzü güldü. Şuan ekrana yeni sürdüğ tek "son yaz"ı kaldırsa da 5 yeni Dizisini devam ettiriyor. Yeni başlayan 2 dizisi geçen hafta yayınlamdıkları günnün en çok izlenen dizisi oldu

Son düzenleme:
haklısın ama atv de oynayan oyuncularda boru değil bi kenan imirzalıoğlu kanal dnin şuan 2 3 dizisine fark atar okadar diyim kvpyi saymıyorum bile

haklısın ama atv de oynayan oyuncularda boru değil bi kenan imirzalıoğlu kanal dnin şuan 2 3 dizisine fark atar okadar diyim kvpyi saymıyorum bile

huzur sokagının ve biü nün başröllerin hangi boru :))) zaten karadayı gününn en çok izlenen dizisi değil

star 4 gun zırvede onuda yaz fılmler ılk 10 da 1e1k ab lale devrınden fazla ızlendı alev alev dende fazla ızlendı gs macı rekor kırdı o ses ve yetenek super gıdıo bunları yazmadıkca tarafsız olamazsın gercekler bunlar

star 4 gun zırvede onuda yaz fılmler ılk 10 da 1e1k ab lale devrınden fazla ızlendı alev alev dende fazla ızlendı gs macı rekor kırdı o ses ve yetenek super gıdıo bunları yazmadıkca tarafsız olamazsın gercekler bunlar
agırlıklı dizileri değerlendirdirdim. straın yeni başlattıgı show programı felan varmı geçen seneden devam eden acun programlarıyla + show tvden transfer ettiği my ile 4 gün birinci

atv bu sene karadayı ve biü ile atağa geçti onun haricinde krem alev alev gibi günü kurtaran dizileride var ortalamayı ve üstünü yakaladı

tns de kral atv değil sadece geçen senelerdeki tutmayan diziler yerine kaliteli diziler koymayı başardı .. başarısı bundan geliyor.. agb olsa ordada yüksek çıkar, koçan hariç :))

sen anlamıyorsun ezel reyting rekorlarımı kırdı yok ama kenan imirzalıoğlunun olması diziyi zaten popüler yaptı anladı ?

Bunu TNS ile bağdaştırmak mantıklı değil bence. ATV son yıllarda vasat projeler yapıyordu ve doğal olarak tutmuyordu. Bu yılki projeleri önceki yıllara göre daha iyi. :)

atv bu sene karadayı ve biü ile atağa geçti onun haricinde krem alev alev gibi günü kurtaran dizileride var ortalamayı ve üstünü yakaladı

tns de kral atv değil sadece geçen senelerdeki tutmayan diziler yerine kaliteli diziler koymayı başardı .. başarısı bundan geliyor.. agb olsa ordada yüksek çıkar, koçan hariç :))

agb atv nin daha kaliteli dizisini ezeli harcamıltı. agb deykende kaliteli yapımlar koyardı ama tutmazdı. huzur sokagının ve alev alevin( ab de 13 share aldı hiçte kötü değil) ne kalitesi var allah aşkına

- - - Ekleme - - -

Bunu TNS ile bağdaştırmak mantıklı değil bence. ATV son yıllarda vasat projeler yapıyordu ve doğal olarak tutmuyordu. Bu yılki projeleri önceki yıllara göre daha iyi. :)

ezel türk dizi tarihinin en kaliteli işiydi. ne oldu atvye geçince :))))) bir çok diziside iyiydi ama agb de tutmazdı nedense :))))

onu bunu bilmem göruyorsun show tv nasıl en yukarıdayken şimdi sürünüyor resmen atvde ozamanlar yüksek bi kanal değildi fazla şuan en iyi kanal atv peşine kanal d benim fikrim kanal d bile şuan dizi yok gördüm kadarıyla star tv de gittikçe düzelticek kendini gibi gözüküyor

parayi veren dudugu calar eklemesen objektıf olmassın

yaw mahoni hangi kanal gün birincisi değil ki konu. sen başlıgı yanlış anlamışsın sanırım :)) agb ile tnsde ki durumu kıyasladım. agb de başlamamış programları değerlendirdim. sratın bu işleri agb de başladı tns ile değil ondan degerlendirme dışı

- - - Ekleme - - -

geçen yıllardaki projelr direkt aşk üzerineydi ama artık öyle diziler tutmuyor :D

hiç bir zaman diziler aşk üzerine kurlu olmaz olursa agb dedeykende tutmazdı ( gençlik dizileri dışında)

Star TV için İşler Güçler'i ve Büyük Risk'i de örnek verebiliriz ikisi de ab grubunda başarılı gidiyorlar.

Ezel'in atv'de neden düştüğünü bende anlam veremıyorum.Önceden de agb vardi noldu agb'nin son 2 yılına? Kanal D bir dizi atıyor en dandik dizisi akasya duraği bile acık ara gün birinicisi cıkıyordu yahu.Buna inan insan var mı? Ezel reytingde yaptı Akasya gün 1.si...

Kanal D'nin birden böyle sivrilmesine çok şaşiriyordum.Her kanala sorsan herkes dizi konusunda atv ile yarişamazdi.Herkes atv'yi rakip görürdü.Birden düştü.Düştüğü zamanlarda aşk ve ceza vardi mesela nasılda tuttu? Kanl D obgz koydu 1 aya kalmadan diziyi indirdi tahtindan hemde acık ara...

Show zaten eğlence kanalı onlar dizi yapmasada olur.BBG yapsın şimdi nasılsa kanalda bişey kalmadı gunduz eve bağlansınlar canımız sıkıldıkça izleriz :X Cmts gunleride eleme/oylama odalarina girsinler.Görün o zaman showdaki zirveyi :F

Star'da izletiyor kendini artık.

Kanal D dizilerini indirip izliyorum tv'de izliyecem diye heyecan yaratan dizisi yok..Bu duyguyu ancak Beren'le yaşatti son 4 sene o kadar.Neyseki bu duygum 1 aya harekete geçer yine :J

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan