TNS Anlık Reytingler Artık Twitter'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kertenkeleyi izlemiyorum bu bölüm ama daha da yükselmesini beklerdim aga
Yok bu bölüm köpekleri gezdirirler bara gidip dans etiler falan filan tek eksin mahallenin kabadyisinin elinden eski karısını kurtardı o kadar ağırlıklı olarak ask meş var)))))

Yok bu bölüm köpekleri gezdirirler bara gidip dans etiler falan filan tek eksin mahallenin kabadyisinin elinden eski karısını kurtardı o kadar ağırlıklı olarak ask meş var)))))
iyi ki izlememşiim o zaman izlesemde dayanamazdım zaten :D her diziyi aşka bağlıyolar ya aşktan nefret ettim artık bu yüzden bi kıza aşık olamıyorum mesela :d
ya arakdaş bi dizide farklı olsun kıza aşık olmamış olsun oalylar öyle gelişsin bu nedir yav

iyi ki izlememşiim o zaman izlesemde dayanamazdım zaten :D her diziyi aşka bağlıyolar ya aşktan nefret ettim artık bu yüzden bi kıza aşık olamıyorum mesela :d
ya arakdaş bi dizide farklı olsun kıza aşık olmamış olsun oalylar öyle gelişsin bu nedir yav
Yok aga onun oyle anlattigina bakma bu bölüm senaryosu ilk uc bölümden kat kat süper kesin izle

Hesap fake büyük ihtimal. :)

Kertenkele sanırım sefkat tepe rekldayken artmış iki dizi arasında ufak geciskenlik var ama şefkat tepenin ilginç reytingleri reklamda çok az düşüyor))))

Ben istemiyorum anliklarin gelmesini, umarim gercek degildir.

Ziya hoca normalde sahte evliliğe karşı çıkıyordu birden kabul etti zehranin peşinden koşar oldu bir anda)))

Hesap doğru olsaydı TNS kendi resmi hesabında paylaşırdı herhalde. :):)
anlıklar için yeni sayfa açması daha mantıklı :)
beyler hesap gerçek işte bu kadar tutarlı sonuçlar çıkması tesadüf olamaz
yarın görürsünüz

Kertenkele sanırım sefkat tepe rekldayken artmış iki dizi arasında ufak geciskenlik var ama şefkat tepenin ilginç reytingleri reklamda çok az düşüyor))))​
Hesap gercek degil bu tarz benimin reklamda 1 reytingden fazla artmasi mümkün mü

Hesap doğru olsaydı TNS kendi resmi hesabında paylaşırdı herhalde. :):)
Vallahi reklamları falan takip ediyorlar tüm kanallar reklamlarda düşüyor adamlar dört göz sanırım bütün kanallari takip ediyor)))

anlıklar için yeni sayfa açması daha mantıklı :)
beyler hesap gerçek işte bu kadar tutarlı sonuçlar çıkması tesadüf olamaz
yarın görürsünüz
21:00 - 21:15 [HASHTAG]#tns[/HASHTAG] [HASHTAG]#total[/HASHTAG] [HASHTAG]#reyting[/HASHTAG]'leri 1) FOX: 5.64 2) SHOW: 4.29 3) STV: 4.16 4) KANALD: 3.69 5) TV8: 3.40

21:00 - 21:15 #tns #ab #reyting'leri 1) SHOW: 5.11 2) KANALD: 5.09 3) FOX: 4.98 4) TV8: 4.56 5) ATV: 3.59

21:15 - 21:30 #tns #total #reyting'leri 1) STV: 5.69 2) SHOW: 5.21 3) FOX: 4.88 4) ATV: 4.26 5) KANALD: 3.94

21:15 - 21:30 #tns #ab #reyting'leri 1) KANALD: 5.32 2) SHOW: 5.11 3) TV8: 4.88 4) FOX: 4.76 5) ATV: 3.64

Kanal D 21:00-21:15 arasında yayındaydı, 21:15-21:30 arası reklamdı. Reklamda iki grupta da yükselişe geçmiş aga bunun olması imkansız hesap yüzde 99 fake yani. :D

ya İnşallah gerçektir ne kadar sevinmiştim :(

Kertenkele sanırım sefkat tepe rekldayken artmış iki dizi arasında ufak geciskenlik var ama şefkat tepenin ilginç reytingleri reklamda çok az düşüyor))))​
Hesap gercek degil bu tarz benimin reklamda 1 reytingden fazla artmasi mümkün mü
Show ile ATV ayni anda aşağı yukarı reklama girdi ve reklamda artmadi ikisi bu gelecek hanlıklar ikisinin reklamı düştüğünü görürüz ikisinin de

Umarım gerçek hesap olurda bizde artık canlı canlı anliklara bakarız.

Show ile ATV ayni anda aşağı yukarı reklama girdi ve reklamda artmadi ikisi bu gelecek hanlıklar ikisinin reklamı düştüğünü görürüz ikisinin de
Hayır BTB 22.15 - 22.30 arası reklamdı ama 7 reytinge vurmuş bu imkansız. Kesinlikle hesap fake maalesef.

Aynen hesap fake.Boşuna umutlandık.Ayrıca Kartal Çidamlı öyle bir şey dememiş .s

Hayır BTB 22.15 - 22.30 arası reklamdı ama 7 reytinge vurmuş bu imkansız. Kesinlikle hesap fake maalesef.
Vallahi fox ve ATV uyumlu artik showda gördüğüm kadar uyumlu. Fake olsa sadece Totali verirdi niye AB reytingler ini katmış ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...