TV TLC

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061

CNBC-e'nin yerine, 6 Kasım 2015'de yayın hayatına başlayan TLC kanalında reality şovlar, diziler, yarışma programları altyazılı ve Türkçe dublajlı olarak yayınlanmaktadır.

Başlarda alışamamıştım ama çok farklı içerikte programları var, Türkçe dublajlı olmaları da ayrı güzel normalde dublaj fazla sevmem ama çok başarılı yapılıyor. Özellikle pasta yapma yarışmasını takip ediyorum keşke Türkiye'de de yapılsa bu yarışma.
Tek eksisi HD'si olmaması.

Cake Boss ve MBFFL ilk zamanlarda izliyordum. Keşke HD olsa... Böyle alternatif kanalları hep desteklemişimdir ilk yayın dönemlerinde de gece gündüz bakarım

Cake Boss ve MBFFL ilk zamanlarda izliyordum. Keşke HD olsa... Böyle alternatif kanalları hep desteklemişimdir ilk yayın dönemlerinde de gece gündüz bakarım
Cake Boss'u bırakmasaydın keşke. Yeni yarışmacılar geldi bir kadın var feci olay takımdaki adamın boğazına asıldı, çok feci kavgalar oluyor.

Cake Boss'u bırakmasaydın keşke. Yeni yarışmacılar geldi bir kadın var feci olay takımdaki adamın boğazına asıldı, çok feci kavgalar oluyor.
Ama ben ilk açıldığı dönemler izliyorum
Sen baya boşluktasın sanırım kanala şimdilerde sardiğina göre
Lifetime'ı da aç istersen
Orda da cüceler fena şirretler. (Gerçi onu da daha izlemiyorum)

Ama ben ilk açıldığı dönemler izliyorum
Sen baya boşluktasın sanırım kanala şimdilerde sardiğina göre
Lifetime'ı da aç istersen
Orda da cüceler fena şirretler. (Gerçi onu da daha izlemiyorum)
Yok gündüzleri vaktim yok ben gece izliyorum. Hoşuma gitti, ortaya çok güzel pastalar çıkıyor birde işin ucunda rekabet ve eleme olunca.
Başlarda da bakıyordum da pek dikkatimi çekemedi. Umarım dublajlı diziler de olur çok iyi dublaj kadrosu var izlerken programdakileri Türk sanıyorum.
O kanal bizde yok.

Realitylerde dublaj gerçekten çok iyi oluyor
küfürleri bizim türkçedeki argo lügatlara da uyduruyorlar bazen
Ayarla o kanalı da orda hem türk programı da var ve bazı programlar yerelleşecek yeni türk programı başlayacak. Onun haberini açacaktım, reyting sayfasında yetkim yok diye @OzaN'a yakındım geçen gün

Ben hala alışamadım. CNBC-e'de borsa ve dolar kurunu takip etmeye alışmışım şimdi HT'nin kanalını izlemeye mahkumuz

Haa o kanal uydudan yayın yapıyor mu? Ben sandım ki digitürk'te falan var.

Ben hala alışamadım. CNBC-e'de borsa ve dolar kurunu takip etmeye alışmışım şimdi HT'nin kanalını izlemeye mahkumuz
bHT'nin neyini beğenmiyorsun? Kardeş kanalımızı da destekliyorum.
Süper Bulmaca var orada mesela, hepsinden iyi puan yapıyorum.

CNBC-e'den sonra gelmesinden dolayı zaten bir antipatim vardı ama tam alıştığım sıralarda frekansı değişti. O günden beri izlemiyorum. Dublajlı yayın yapması felaket zaten.

İçerikleri gerçekten çok eğlenceli, Market Savaşları favorim. Keşke Pastacılar da bitmeseydi.. Ancak reklam politikalarını hiç beğenmiyorum sık ve kısa aralar oluyor, programlar sürekli bölünüyor.. Birde gönül isterdi ki CNBC adıyla ve logosuyla devam etseydi.