Cake Boss'u bırakmasaydın keşke. Yeni yarışmacılar geldi bir kadın var feci olay takımdaki adamın boğazına asıldı, çok feci kavgalar oluyor.Cake Boss ve MBFFL ilk zamanlarda izliyordum. Keşke HD olsa... Böyle alternatif kanalları hep desteklemişimdir ilk yayın dönemlerinde de gece gündüz bakarım
Ama ben ilk açıldığı dönemler izliyorum Sen baya boşluktasın sanırım kanala şimdilerde sardiğina göre Lifetime'ı da aç istersen Orda da cüceler fena şirretler. (Gerçi onu da daha izlemiyorum)Cake Boss'u bırakmasaydın keşke. Yeni yarışmacılar geldi bir kadın var feci olay takımdaki adamın boğazına asıldı, çok feci kavgalar oluyor.
Yok gündüzleri vaktim yok ben gece izliyorum. Hoşuma gitti, ortaya çok güzel pastalar çıkıyor birde işin ucunda rekabet ve eleme olunca. Başlarda da bakıyordum da pek dikkatimi çekemedi. Umarım dublajlı diziler de olur çok iyi dublaj kadrosu var izlerken programdakileri Türk sanıyorum. O kanal bizde yok.Ama ben ilk açıldığı dönemler izliyorum Sen baya boşluktasın sanırım kanala şimdilerde sardiğina göre Lifetime'ı da aç istersen Orda da cüceler fena şirretler. (Gerçi onu da daha izlemiyorum)
Realitylerde dublaj gerçekten çok iyi oluyor küfürleri bizim türkçedeki argo lügatlara da uyduruyorlar bazen Ayarla o kanalı da orda hem türk programı da var ve bazı programlar yerelleşecek yeni türk programı başlayacak. Onun haberini açacaktım, reyting sayfasında yetkim yok diye @OzaN'a yakındım geçen günYok gündüzleri vaktim yok ben gece izliyorum. Hoşuma gitti, ortaya çok güzel pastalar çıkıyor birde işin ucunda rekabet ve eleme olunca. Başlarda da bakıyordum da pek dikkatimi çekemedi. Umarım dublajlı diziler de olur çok iyi dublaj kadrosu var izlerken programdakileri Türk sanıyorum. O kanal bizde yok.
Haa o kanal uydudan yayın yapıyor mu? Ben sandım ki digitürk'te falan var.Realitylerde dublaj gerçekten çok iyi oluyor küfürleri bizim türkçedeki argo lügatlara da uyduruyorlar bazen Ayarla o kanalı da orda hem türk programı da var ve bazı programlar yerelleşecek yeni türk programı başlayacak. Onun haberini açacaktım, reyting sayfasında yetkim yok diye @OzaN'a yakındım geçen gün
bHT'nin neyini beğenmiyorsun? Kardeş kanalımızı da destekliyorum. Süper Bulmaca var orada mesela, hepsinden iyi puan yapıyorum.Ben hala alışamadım. CNBC-e'de borsa ve dolar kurunu takip etmeye alışmışım şimdi HT'nin kanalını izlemeye mahkumuz
@mesmeso61 hâlâ bıraktığım gibi mi?WWE nin en güzel aylık şovlarındandır
Bu seneki şov çok güzeldi.@mesmeso61 hâlâ bıraktığım gibi mi?